Trabzonspor’u yaz kış takip eden basın mensupları ilginç bir ödül koydu. Bu sezon ligde oynanan 19 karşılaşmada rakip filelere 28 gol gönderen bordo mavili futbolcular gollerini ayakla sıralarken kafa golü hiç atamadı.

 

Bordo-mavili takımı takip eden basın mensupları adına ilk kafa golünü atacak oyuncuya ödül vereceklerini söyleyen Cevat Kol” Ben ve arkadaşlarım Trabzonspor’un her antrenmanı izleyip her maçına gidiyoruz. Yağmurda çamurda birlikte bir aileyiz. En iyi haber, en güzel fotoğraf gibi konularda basın mensupları ödüller alıyor. Bizde değişiklik olsun diye bordo mavili takımda ilk kafa golünü atacak olan Truvabet futbolcuya ödül vereceğiz. Trabzonspor ile spor basınını etle tırnak gibi olduğunu göstermek için böyle bir ödülü düşündük. Bu tür çalışmalarımız sürekli olacak. Futbolu sevdirme güzelleştirme adına çalışmalarımızın devamı gelecektir” dedi

Bordo mavili takımı takip eden basın mensupları Cevat KOL( Sabah-Fotomaç), Can Karyağdı (Lig TV), Yahya Solak (Trabzonnethaber.net) Şafak Fidan (Trabzonethaber.net) Selçuk Kılıç (AA) Gökmen Şahin (İHA), Hasan Demir (CHA) Yunus Emre Sel (DHA) , Ali Öztürk (Karadeniz Gazetesi ) Ergin Zihni (Günebakış), Levent Tan (Habertürk) ,Celal Kadıoğlu (ilkhaber Gazetesi), Ali Kemal Yazıcı (ekspres Gazetesi), Yahya Karabina (Taka Gazetesi) ,Turgay Beşyıldız (Trabzon TV) Orhan Çavuşoğlu (Habe61) katıldı.

Editör: TE Bilişim