Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon’da 1 Kasım seçimleri için adaylarını Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde düzenlediği törenle tanıttı. Büyük ilginin oluştuğu tanıtım töreninde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi tıklım tıklım doldu. Boş yerin kalmadığı Kültür Merkezinin üst katta ki ikinci bölümü de dolarken bazı partililer ise tanıtım törenini ayakta izledi. Aday tanıtım töreni ilk olarak saygı duruş ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı gösterildi. Sonrasında ise CHP İl Başkanlığı tarafından merkezinde ‘Yeşil Yol’un eleştirildiği’ bir video gösterildi.


Adaylardan ilk olarak 6. sıra adayı Cemil Bozbaş konuşurken daha sonra 5. sıra adayı İlker Bakioğlu, 4. sıra adayı Murat Özçilingir, 3. sıra adayı Ahmet Kaya, 2. sıra adayı Yavuz Karan ve son olarak CHP Trabzon 1. sıra adayı Milletvekili Avukat Haluk Pekşen konuştu.
Pekşen, 120 gündür milletvekili olduğunu belirterek, "Bu süreçte gerek kentimizin gerek bölgemizin gerekse ülkenin ve dünyanın sorunlarını ilişkin öngörü takip ve sonuç alma konusunda son derece önemli bir yol katedilmiştir, el atılan konular ve sorunlar şehrimizde, bölgemizde , ülkemizde ve dünyada çok ciddi ilgi görmüştür" dedi.
Tanıtım töreninde adaylar ve partililer sahneye çıkarak el ele poz verdiler.