Geride bırakılan hafta içinde İstanbul’da düzenlenen Emiit, fuarı dün itibarı ile sona erdi. Trabzon’un Valilik ve büyükşehir belediyesi ile ortaklaşa açtığı stant, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

YUNAN BELEDİYE BAŞKANI ONUR MİSAFİRİ

Trabzon standına en çok ilgi Yunan turizm acentelerinden geldi. Yunanistan’ın Drama Belediye başkanı, Trabzon standına özel biri ilgili gösterirken, bu yıl için Yunan turistlerin Trabzon’u ilgi alanları içerisine alacaklarına dair ülkelerinde ciddi bir potansiyel olduğunu vurguladı.

TRABZON ÖDÜLLENDİRİLDİ

Bu yılkı Emiit fuarında da Trabzon gerek standı gerekse standa gelenlerin Trabzon ve çevresi ile ilgili bilgilendirmedeki başarısı ile ödüllendirildi. Fuar organizasyonunun genel müdürü Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız’a düzenlenen bir tören ile ödül plaketini verdi.

KANSIZ” TANITIM ÖNEMLİ..”

Emiit fuarlarının önemine değinin Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, özellikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun turizm konusunda Trabzon odaklı hassasiyetinin kendilerini son derece motive ettiğini umutlandırdığını belirterek “Dünyanın her yerinde Trabzon tanıtılmalı, bu ve benzeri fuarlara ilgi gösterilmeli. Çünkü artık her şey tanıtımdan geçiyor. Ve üstelik ülkemizin her yerinin büyük avantajları var” dedi.

ZİYARETÇİ AKINI

Emiit fuarında Trabzon standı büyük ilgi gördü. Özellikle tur operatörlerinin ilgisini çeken fuarda, Trabzon standında konaklama ile ilgili olarak yeni hizmete giren oteller de tanıtıldı. Bu durum tur operatörlerinin dikkatini çekti.
Editör: TE Bilişim