-ENERJİMİZİ, GÜCÜMÜZÜ MİLLETTEN ALIYORUZ...

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Süleyman Soylu, "Biz kendimizi millete teslim etmişiz, enerjimizi ve gücümüzü milletten alıyoruz, bu millet hizmet insanlarını ne karşılarına gelirse gelsin kucaklayan ve muhafaza eden bir millettir" dedi.
Soylu, sabah namazı sonrasında önceki gün şehit olan Sülüklü Mezarlığı'ndaki Samet Çakır'ın mezarını ziyaret ederek dua okudu. Daha sonra ise Değirmendere mahalle esnafını ziyaret etti. Öte yandan Soylu, 1986-1987 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğrencilik yıllarında kalmış evi de beraberindeki heyete gösterdi.
 Soylu, burada yaptığı açıklamada dün Trabzon'da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yapmış olduğu mitin ile ilgili olarak "Trabzon vakur ve sağduyuyla ama bir o kadar da ne kadar dirayetli ve güçlü olduğunu gösteren bir miting ile Sayın Başbakanımızı ağırladı. Dün sahadaki  ve mitingdeki heyecan görülmeye değerdi. Trabzon Meydanı'ndan 1 Kasım seçimlerine yönelik ciddi bir mesaj verildi" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ile birlikte şehit evini ziyaret ettiklerini ifade eden Soylu,"Trabzonspor'un çok değerli teknik adamı, sporda ahlakin önemini bütün Türkiye'ye sporculuğu,  yöneticliği hem de  teknik direktörlüğü ile ifade eden bir spor abidesi, insan abidesi Ahmet Suat Özyazıcı yı da evinde ziyaret ettik. Trabzon hem esnaf ziyaretlerimiz de hem de ev ziyaretlerinde ortaya konulan büyük teveccüh ve yaklaşım  şehrimize gelen Sayın Başbakanımıza yönelik şahsında bütünleşen bir teveccüh olarak görüyoruz ve Trabzon halkına teşekkür ediyorum. Bundan sonrada  çalışmalarımıza aynı sorumlukla devam edeceğiz" diye konuştu.
Bir gazetecinin sabah namazı ile kalkıyorsunuz gece yarılarına kadar seçim çalışması yürüyorsunuz, bu enerjiyi nereden buluyorsunuz sorusu üzerine Soylu şunları söyledi:
"Enerjimizi milletten ve doğru yaptığımız ve yapacağımız işlerden alıyoruz. Başka hiçbir şeyden değil. Biz kendimizi millete teslim etmişiz. Dün gece de gecenin saat ikilerine kadar çalıştık, bu sabah da 5 'ten itibaren de milletimiz ile birlikteyiz. Bu topraklar doğru insanlara kuvvet verir. Bu millet hizmet insanlarının ne karşılarına gelirse gelsin, kucaklayan ve muhafaza eden bir millettir"