Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, Eren Bülbül'ün ailesi  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hamsiköy sütlacı ile kuymak ikram etti.

HELİKOPTERLE TRABZON'A GEÇTİ

Dün  Rize bugün ise  Gümüşhane ve  Bayburt İl Kongreleri'ne katılan  Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Gümüşhane il Kongresi sonrasında helikopterle  Trabzon'a geçti.  Maçka ilçesinde şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül ve kardeşleri ile Merkez mahallesindeki evlerinde görüşen Erdoğan çifti, aileye taziye ziyaretinde bulundu.

"YAZA DOĞRU TEKRAR GELECEK"

Şehit annesi Ayşe Bülbül, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada "Bize daha önce söz vermişti geleceğine dair. Sağolsunlar geldiler. Bizim her zaman yanımızdalar. Bizi çok mutlu ettiler. Yaza doğru tekrar geleceğini ve Eren'in mezarına çıkacağını söyledi" dedi.

"AYNI ANNEMİN SÜTLACI GİBİ OLMUŞ"

Eren'in ağabeylerinden Arif Bülbül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyarette  Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan da yer aldı. Erdoğan çiftine ailenin Hamsiköy sütlacı ve kuymak ikram ettiği,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sütlaç için "Aynı annemin sütlacı gibi olmuş" ifadesini kullandığı öğrenildi.