“Türkü baba” lakabıyla da bilinen Trabzonlu ünlü ses ve müzik sanatçısı Erkan Ocaklı, ölümünün 9. Yıl dönümünde Karacaahmet Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anıldı. “Türkü baba” lakabıyla da bilinen Trabzonlu ünlü ses ve müzik sanatçısı Erkan Ocaklı, ölümünün 9. Yıl dönümünde Karacaahmet Mezarlığı’nda bulunan kabri başında anıldı.

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları'nın her yıl düzenli olarak organize ettiği anma törenine Fotomaç ve A Spor yazar ve yorumcusu Olcay Çakır, Trabzonlu sanatçılar Onay Şahin ve Abdurrahman Yazıcı, Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları başkanı Abdulkadir Meriç ve yönetim kurulu arkadaşları, Trabzon Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi İbrahim Dorul, merhumun kızı Büşra Ocaklı, akrabaları ve sevenleri katıldı.

Katılanlara lokum ve gül suyunun ikram edildiği anma töreni aynı zamanda hafız olan Abdurrahman Yazıcı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Ardından yine Yazıcı’nın dini içerikli sohbeti ve merhum Erkan Ocaklı’ya edilen dualarla sona erdi.