MİLLETİMİZİN YÜZÜ GÜLECEK

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde seçim çalışmasını sürdüren MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın ülkemizin ekonomik, sosyal ve siyasal olarak kötü yönetildiğini belirtti. Boşanmaların arttığını, insanların geçim sıkıntısı çektiğini ve terör olaylarının artış gösterdiğini söyleyen Aydın, “Terörün kökünü kazıyacak, milletimizin yüzünü güldürecek kadrolar MHP kadrolarıdır “ dedi.

ERKEN SEÇMİ ERDOĞAN İSTEDİ

Trabzon’da siyasetin yeni ve gülen yüzü MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın 1 Kasım erken seçim çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. 1 Kasım seçimlerinin ülke için yeni bir şans olduğunu belirten Aydın, “7 Haziran seçimlerinde AK Partinin iktidar olamaması Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan’ı başkan yapmayınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği sonrası ülkemizde siyasi bir kumar oynandı. 258 milletvekili alan Ak Parti en az 276 vekili almak ve iktidarını sürdürmek için ülkeyi erken seçime götürdü. Dertleri ülke ve millet değil kendi iktidarlarıydı. Siyasal, ekonomik ve sosyal yönden bunalan Türk Milleti ise AK Parti’ye 7 Haziranda verdiği sert cevabı 1 Kasımda daha şiddetli verecek ve yeter artık söz milletindir” diyecektir. Ekonomik darboğaza düşen ülkemizde boşanan aile sayıları arttı, yuvalar yıkıldı. Gençler evlenmekten korkar oldu, devletimizin temeli aile bağlarımız koptu” dedi.

KİRACILARIN YÜZÜ GÜLECEK

Asgari ücretin 1400 TL olacağını söyleyen Aydın, “Bin TL’lik asgari ücretle kira veren, mutfak ihtiyaçlarını karşılamaya, elektrik su, iletişim ve ulaşım giderlerini karşılamaya çalışan aile reisleri artan ekonomik yükün altında ezildi, beli bükülen aileler devlete ve çevresine el açar hale getirildi. 13 yıldır ülkeyi yönetenler ilk dönemleri haricinde ülkemizi batağa sürükledi. Gençlerimize, işsizimize istihdam sağlaması, iş alanı açması gereken hükümet görevini yapamamıştır. Artık yeni bir yüz, yeni bir kadro ve yeni projelerle Türkiye Cumhuriyeti’ni şaha kaldırmak için milletimizin desteğine talibiz. Siyasal sosyal ve ekonomik olarak tükenen milletimizin yüzünü güldüreceğiz. Asgari ücreti 1400 TL yapacağız. HİLALKART ile milletimiz kimseye boyun eğmeden, yüzünü kızartmadan ihtiyacını karşılayacak. Kirada oturanlara 250 TL kira yardımı yapacağız. Yaygınlaşan terörün kökünü kazıyacak kadrolar Milliyetçi Hareket kadrolarıdır. Milletimizin emrinde, göreve hazırız” şeklinde konuştu.