Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Zağnos Vadisi Ramazan Etkinlikleri'nde sahne alan Fatih Kısaparmak Trabzonlular'a unutulmaz bir gece yaşattı.

Söylediği birbirinden güzel parçalarla izleyenleri kendine hayran bırakan Kısaparmak, Trabzon'da olmaktan onur duyduğunu söyledi. Yağan yağmura rağmen kendisini yalnız bırakmayan izleyicilere teşekkür eden Kısaparmak, seyircilerden gelen türkü isteklerini de geri çevirmedi.

Konser sırasında kendisine armağan edilen Trabzonspor formasını giyen Kısaparmak "Kim hangi takımı tutarsa tutsun Türkiye'de herkesin ikinci takımı Trabzonspor'dur " dedi.

Usta türkücüyü bağrına basan Trabzonlular Kısapark'a ünlü Sürmene çakısı ile şehrin geleneksel el sanatlarını yansıtan çeşitli hediyeler verdiler. Gecenin ilerleyen saatlerine ve Yağan yağmura rağmen konseri izlemeye devam eden vatandaşlar Kısaparmak'ın söylediği türkülere eşlik ederek keyifli anlar yaşadı. Gecenin sonunda Kısaparmak'a Trabzon Belediyesi adına bir plaket takdim edildi.