Bayramlaşma törenine, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Vekili Haluk Ayyıldız, Genel Sekreter İpek Cansel Şahin, Mali Sayman Hakan Yoloğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Osman Çavuşoğlu, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın,  Hekimoğlu Döküm İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, Ortahisar Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Faruk Kanca, Okul Sporları Federasyonu eski başkanı Ayhan Pala, Mobilyacı İşadamları Derneği Başkanı ve iş adamı Alper Bektaş, gazeteciler ve spor camiasından birçok isim katıldı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmasında, “‘Öncelikle herkesin bayramını kutluyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Bu kentte önce futbol oynadık, sonra spor yazarlığı yaptık, şimdi de siyaset yazıyoruz. Allah nasip etti ve şu anda Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinde bulunuyoruz. 17 Eylül Cumartesi günü kongremiz olacak. Bu kongre yönetim kurulunun kendi iradesiyle aldığı bir karardır. Yapılacak olan olağanüstü kongre sabah saat 10.00’da başlayıp 16.00’da sonlanacaktır. Herkesin kongreye katılmasını istiyoruz. Güzel bir yarış olacağını düşünüyorum.  Yeniden göreve gelirsek bu 4 ayda yapmaya çalıştığımız icraatların daha güzelini yapmaya gayret edeceğiz. Burayı bugün ziyaret eden iş adamları ve sporun içinden gelen arkadaşlarımız bu şehre her şeylerini verdiler. Bu şehir gazetecisiyle var, iş adamıyla var, siyasetçisiyle var. Eğer birlik olabilirsek Trabzon kenti gücüne katacaktır. Bugün Refik Karaağaçlı’yı andık. Allah’tan kendisine rahmet diliyoruz.  Gerçekten bu meslekte, her bayramda, her kongrede bizimle beraber olan bir büyüğümüz, bir ağabeyimizdi. Hem gazeteciydi hem de bir spor adamıydı. Trabzonspor’un da kurucusuydu. Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Bir kez daha şehitlerimizi anmadan geçemeyeceğim. Çanakkale şehitlerimizin, 15 Temmuz şehitlerimizin hepsini rahmetle anıyorum. Şuan bu salonda birçok eski başkanımız, meslektaşlarımız ve spor camiasından isim var. Herkesin bayramını kutluyorum.” görüşlerine yer verdi.

Ziyarette konuşan Trabzonspor başkan adayı ve Hekimoğlu Döküm İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu ise, “Arkadaşlarım öncelikle hepimizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Çok güzel bir bayram geçiriyoruz. Sportif anlamda Trabzon kentinde büyük bir bölünmüşlük vardı. Bu sene bu bölünmüşlüğü ortadan kaldırıyoruz. Doya doya, sarıla sarıla, kucaklaşarak bayramlaşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gazeteciler Cemiyetine gelmeden önce ASKF’de ki bayramlaşmaya katıldım. Harika bir görüntü vardı. Trabzonspor’da görev alan ve almış bütün yöneticiler oradaydı. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu, Trabzon’da ki futbolcular ve teknik adamlar, hakemler vs. herkes oradaydı. Mükemmel bir buluşmaydı. Gazeteciler Cemiyetine uğramadan olmazdı diye düşündük ve sizlerle bayramlaşmaya geldik. Sizinde cumartesi günü kongreniz varmış. İnşallah iyi bir seçim olacaktır. Hak eden kazansın diyorum. Buradan Trabzonspor Kulübüne gideceğiz bayramlaşmaya. Biliyorsunuz Trabzonspor’da son yıllarda ki bayramlaşmalar sönük geçiyordu. Bu sene bunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Ben bu yönetime en büyük muhaliftim. Seçimlerde kıl payı kaybettim. Ama Trabzonspor’un bizim üst kimliğimiz olduğunu asla unutmadık. Her zaman yanında olacağız. Trabzonspor’u her şartta destekliyoruz. Kulüp zor günlerden geçiyor. Ekonomik anlamda, gerek kombine, gerek loca, gerekse de kombine alarak her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilişim