GENÇLER İŞSİZ EMEKLİ PERİŞAN!

Trabzon MHP milletvekili Yavuz Aydın AKP’nin milleti tekrar bir seçimle daha korkutmaya başladığını vurguladı. Trabzon’un AKP döneminde yatırımlardan uzak tutulduğunu belirten Aydın, “Trabzon’da AKP hangi projeyi gerçekleştirdi ki Trabzonludan oy istiyor? Gençlerimiz işsizlikten kırılırken AKP dev projeler vaat ederek millet ile dalga geçiyor” dedi.

MİLLETİ TEHDİT EDİYORLAR!

Trabzon MHP Milletvekili Yavuz Aydın seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Trabzon’un Türkiye’nin çimentosu olduğunu belirten Aydın, “AKP 13 yıldır iktidarda ve 2 dönemdir de Trabzon Belediyesi AKP’nin elinde. Soruyorum size. Partizanlığı ön yargıları bir kenara bırakarak aklımız ve vicdanımız ile cevap verelim. 13 yıldır ilk döneminde çok güzel işler yapan AKP, son dönemlerinde Karadeniz bölgesine ve özellikle de Trabzon’a hangi yatırımı getirdi. Sürekli yol yaptık, Tünel yaptık, Havaalanı yaptık, Köprü yaptık demekle insanları mutlu edebilir misiniz?   Gençlerimiz işsiz emeklimiz mutsuz. Kirada oturan vatandaşlarımız zor durumda. Öğrencilerimiz umutsuz. Aileler çocuklarına iş bulma derdinde. İş bulmak isteyen gençlerimiz AKP’ye üye olmaya zorlanıyor. Millete hizmet derdindeyiz diyenler maalesef insanımızı ekmekle tehdit ediyor” dedi.

TRABZON’A NE YAPTILAR?    

AKP’nin seçimden seçime Trabzon’u hatırladığını belirten Aydın, “Emeklilerin kan ağladığı, asgari ücretin yaşamsal ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldığı ülkemizde Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte milletimizin yüzü gülecek, emeklimiz yılda 2 bin 800 TL tutarında iki maaş ikramiye alacak. Gençlerimize yeni istihdam olanakları oluşturup her evden en az bir gencimizi iş sahibi yapacağız. 13 Yıldır Trabzon’a istihdam sağlayacak bir tek yatırım yapmayan, özel sektörün yatırım yapmasına imkan sağlayamayan AKP iktidarı seçimden seçime Trabzonlu hemşerilerimizden oy istemek için yollara düşüyor. Asgari ücret artışına dahi 7 Haziran seçimleri öncesi şiddetle karşı çıkanlar, iktidarı kaybettiklerini anlayınca vatandaşımızla dalga geçercesine asgari ücreti 1300 TL yapma sözü veriyor. Asgari ücrete artış yapılırsa ülke batar diyenler 3 ay sonra neden asgari ücrete zam vaadinde bulunuyor? İktidar zam yapacağım Tersane yapacağım, Yatırım adası yapacağım demez. Çıkar paşa paşa yapar ve milletten oy alır. AKP milletle resmen alay ediyor. Vatandaşımız da AKP’ye gereken cevabı 1 Kasım seçimlerinde verecektir” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim