GENÇLERİN VEKİLİ DEĞİL AĞABEYLERİ OLACAĞIM

MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın seçim çalışmalarında yaşlı genç, kadın erkek herkesin desteğini alırken özellikle gençler tarafından ilgiyle karşılanıyor. Kendisine yönelen sevgi seli karşısında milletvekili seçilmesi durumunda gençlerin vekili değil, onlara kapısı her zaman açık bir ağabey olacağını belirten Aydın, “gençlerimize evlenme yardımı dahil, hibe kredilerle iş kurmalarına yardımcı olacağız” dedi.

BİZ BABADAN BÖYLE GÖRDÜK!

Seçim çalışması boyunca dur durak bilmeyen MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın her gittiği yerde hayırsever kimliği ile öne çıkarken vekil seçilmek için yardım yapmadıklarını ve siyaseten bir çıkar elde etmek için hemşerilerimizin yardımına koşmadıklarını ifade etti. Her zaman insanlara hizmet amacında olduklarını belirten Aydın, “Biz babadan böyle gördük ve hemşerilerimizin yardımına her zaman koştuk. Bizleri bilenler bilir, kapımız her zaman açıktı bizim. Milletvekilliği bizim için amaç değil aksine hemşerimize çok daha iyi hizmet edebilmek için sadece geçici bir araçtır. Amacımız ise sadece ve sadece özelde Trabzon’umuza ve ülkemize genelde ise tüm insanlığa hizmet edebilmektir. Allah nasip eder de Yavuz Aydın Trabzon’un milletvekili olursa tüm hemşerilerimin hizmetinde koşacak, özellikle işsizlik pençesinde kıvranan gençlerimizin abisi ve destekçisi olacağım. Gençlerimize vekil değil bir ağabey olarak örnek olmak istiyorum” dedi.

GENÇLERİN YÜZÜ GÜLECEK

Gençlerin iş, aş bulmakta, yuva kurmakta sıkıntıda olduğunu bildiklerini ve Milliyetçi Hareket Partisinin seçim vaatlerinde de gençlere yönelik önemli ayrıcalıkların olduğunu belirten Yavuz Aydın, “Bu ülke için okuyan, hizmet sevdasındaki üniversite gençlerimize 10 bin TL değerinde kupon vereceğiz. Öğrenimleri boyunca ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak. Kimseye muhtaç olmayacaklar. İş kuracak gençlerimize 50 bin TL’ye kadar yarısı hibe, geri ödemesiz kredi vereceğiz. Her ailede en az bir kişiye iş imkanı sağlanacak, imkan sağlanana kadar aileye her ay 700 TL maaş yardımı yapılacak. İşsiz gençler ceza ödemeden aile sigortasından yararlanacak. Evlenecek gençlere 10 bin TL faizsiz kredi verilecek. Mesleki eğitimini ve yüksek öğrenimini tamamlayan gençlerimiz beklemeden işe girmeleri temin edilecektir. Asgari ücretin ise 1400 TL yapılacak. İnsanımız MHP iktidarında huzur bulacaktır” şeklinde konuştu.