PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ “Ordu-Giresun Havalimanı otoparklarının işletme hakkının Giresunspor ile Orduspor kulüplerine verilmesini istiyoruz. Ciddi gelir sağlayacak otoparkların işletme hakkı iki kulübün de ekonomik olarak adeta kurtuluşu olacaktır” dedi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı otoparklarının işletmeciliğinin önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılacağını anımsattı.

Fikri ilk olarak geçtiğimiz yıl kendisinin gündeme getirdiğini, hala da istekli olduklarını vurgulayan Bozbağ,”İki kulübün de ciddi gelir kaynakları bulunmuyor. Her yıl bütçe oluşturma adına büyük sıkıntılar yaşanmakta. Mutlaka kalıcı gelirlere sahip olunmalı. Giresunspor olarak bu konuda ciddi girişimlerimiz var. Gelir sağlayıcı kalemlerden biri olarak da Giresun ve Ordu ilinin ortak kullanımı için yapılan havalimanı otoparklarını görüyoruz” diye konuştu.

Orduspor yönetimi ile temasa geçerek, otopark ihalesine ortak girmek istediklerini aktaran Bozbağ, şunları dile getirdi:

Ordu-Giresun Havalimanı otoparklarının işletme hakkının Giresunspor ile Orduspor kulüplerine verilmesini istiyoruz. Uzun süredir bu fikrimizi kamuoyuyla paylaşıyoruz. Konunun da yakın takipçisiyiz. Kısa bir süre sonra ihale gerçekleştirilecek. Şimdi önümüzde büyük bir fırsat var. Ciddi gelir sağlayacak otoparkların işletme hakkı iki kulübün de ekonomik olarak adeta kurtuluşu olacaktır. Orduspor yönetimi ile temasa geçeceğiz. Kendilerine ihaleye ortak girme fikrimizi ileteceğiz. Olumlu yaklaşacaklarını umuyoruz. Ardından vakit kaybetmeden ihaleye girmek istiyoruz.