Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Sarıalioğlu, “Of için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Of İlçe Başkanlığına üçüncü kez seçilen Mehmet Hakan Terzioğlu, 6.Olağan İlçe Kongresinin ardından yeni yönetimi ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti. İlçe Başkanı Terzioğlu ve Belediye Başkanı Sarıalioğlu, konuşmalarında ‘birlik beraberlik’ mesajını paylaştılar.

BİZLER HER ZAMAN YANINIZDAYIZ, DESTEKÇİNİZİZ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret eden Mehmet Hakan Terzioğlu, “Bundan sonraki süreçte tüm yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele, yan yana beraber Of’umuza hizmet edeceğiz. Bizler her zaman destekçiniziz, sizlerin yanındayız. İnşallah Of’umuzda daha güzel günleri hep birlikte inşa ederiz. Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

GÜÇLÜ OF, GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN DURMAK YOK

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Öncelikle başta İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Hakan Terzioğlu ve yeni yönetimini tebrik ediyorum. Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak. İnşallah hep beraber kardeşlik ve birlik beraberlik içinde 2019 yılındaki seçimleri de başarılı bir şekilde bitireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Zaten bunun da olacağını biliyoruz. İnşallah Of’umuzun inşasına hep beraber katkı vereceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Her seçimde omuz omuza çalıştığımız dava arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Güçlü Of, Güçlü Türkiye İçin Durmak Yok” ifadelerine yer verdi.