Prima’nın 2014 yılından beri Türkiye’nin çeşitli illerinde annelerle buluştuğu Prima Gülen Bebekler Kliniği, 2017’de de yollara düşüyor. Adana, Hatay, Gaziantep, Malatya Şanlıurfa, Mardin, Batman, Van, Ağrı ve Erzurum’dan sonra on birinci rotası Trabzon olan Gülen Bebekler Kliniği, 13 – 14 Mayıs tarihleri arasında Trabzon’da anneler ve bebekleriyle buluşuyor.

Prima Gülen Bebekler Kliniği, 2014 yılında Türkiye genelinde 7 şehirde 100.000 anneye, 2015 yılında 18 şehirde 300.000 anneye, 2016 yılında ise 28 şehirde 460.000 anneye ulaşmıştı. Prima Gülen Bebekler Kliniği, bu sene de 3 Nisan – 19 Mayıs tarihleri arasında 12 şehirde 240.000 anneye ulaşmayı hedefliyor. Prima Gülen Bebekler Kliniği, gezdiği tüm şehirlerde anne ve anne adaylarının bebeklerinin sağlığı ile ilgili akıllarına takılan sorulara yanıtlar veriyor ve bebeklerin temel sağlık kontrollerini gerçekleştiriyor.

Prima Gülen Bebekler Kliniği’nin bir sonraki rotası Samsun!

Adana, Hatay, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Van, Ağrı, Erzurum ve Trabzon’dan sonra bu sene son olarak 16 – 19 Mayıs tarihleri arasında Samsun’ u ziyaret edecek. Detaylı bilgi için www.prima.com.tr ziyaret edilebiliyor.

Prima 30 Yıldır Türkiye’de İlk’lere İmza Atıyor

Prima, Türkiye’de 30 yıldır, bebeklerin sağlıklı ve mutlu gelişimine katkı sağlayarak, hem annelerin hem de bebeklerin hayatlarını iyileştirmek amacıyla yenilikçi ürünler geliştiriyor. Türkiye’de ilk hazır bebek bezini piyasaya sunan marka, sadece Prima’da bulunan ve bebek bezinde yeni bir devri başlatan “Emici kanal teknolojisi”nin de yaratıcısı. Türkiye’de ilk 3 kanal teknolojisini Premium Care ve Aktif Bebek ürünleriyle anne ve bebeklerle buluşturan Prima, yine Türkiye’de ilk olan 360 derece esnek bel teknolojisine sahip Prima Külot Bez ile de anne ve bebeklerin hayatını kolaylaştırıyor.

Prima hakkında:

Prima, Türkiye’nin 1986 yılında piyasaya sunulan ilk hazır çocuk bezi olarak ilk günden bu yana pazar liderliğini koruyor. Annelerin ihtiyaçlarına göre ürünlerinde yeniliklere imza atan Prima; 1999 yılında hala sadece Prima’da bulunan “losyon bakım şeritleri”ni, 2000 yılında da ilk kez “nefes alan pamuksu dış yüzeyi” Türk tüketicisinin beğenisine sundu. 2003 yılında Prima, Tam Koruma ile daha geniş bel bantları ve daha yüksek emicilik gücü ile sızıntıları önleyerek bebeklerin daha rahat etmesini sağladı. 2004’te piyasaya sunduğu “Prima New Baby Yenidoğan” ürünü ise “İkili Koruma” Sistemi ile idrarın yanı sıra, yenidoğana özgü yumuşak dışkının da emilmesini sağlayan yenidoğana özel ilk bebek bezi oldu. 2005 yılında hem ürün gamını Türkiye’nin ilk ve tek anatomik şekilli ürün gamı haline getirmiş hem de bebeklerin değişik gelişim aşamalarındaki farklı ihtiyaçlarının aynı bebek bezi ile karşılanamayacağından yola çıkarak, bebeklerinin gelişimlerinin her aşaması için farklı teknolojileri ile üretilmiş farklı ürünler geliştirmiştir. 2006 yılında Yeşil Ekstra Kuru tabakalı bebek bezini ve 2007 yılında da ilk mis kokulu bebek bezini tüketicileri ile buluşturmuştur. 2010 yılında ise Prima’nın en kuru ve en ince bezi, yeni Dry Max Teknolojisi ile Prima Premium Care’i annelere sunmuştur. Prima Dünyası; Yeni Bebek, Aktif Bebek, İlk Adım, Uyu Oyna, Premium Care bebek bezleri ve Islak Mendilleri’nden oluşan geniş ürün gamıyla tüm beklentileri karşılıyor. (Daha fazla bilgi için www.prima.com.tr ve Facebook.com/PrimaDunyasi)