Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ekrem Algün'e hayırlı olsun dileklerini ileten Gümrükçüoğlu, çağdaş ve modern bir hastaneyi Trabzon'a kazandırdıkları için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyarette hasta yakınları ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gümrükçüoğlu, "Başhekimimiz Sayın Prof. Dr. Ekrem Algün, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki başarılarını teknolojik ve medikal donanım yönünden de günümüz ve çağımız en ileri noktasında olan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde de aynı başarılarını devam ettireceğine inanıyorum. Tüm hastane çalışanlarına başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Gümrükçüoğlu, "Trabzon'a çok önemli bir bilim ve sağlık yuvası kazandırdıklarından dolayı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ'a, Sağlık Komisyonu Başkanı olarak büyük gayretleri olan Sayın Cevdet Erdöl ve tüm katkısı olanlara Trabzon Belediyesi ve Trabzon halkı adına teşekkürlerimizi iletmeyi bir borç biliyoruz" şeklinde konuştu.

Başhekim Algün ise Trabzon'a böylesine önemli yatırımın yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "Emeği geçenlerin başında olanlardan birisi de Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'dur. Her zaman bizlerin yanında olan Başkanımıza da şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Algün, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çok önemli bir yatırım olduğunun altını çizerek, "Çünkü, bu hastanemiz Trabzon'da sağlık piramidinin en ucundaki nokta. Şehre biraz uzak olması ile ilgili eleştiriler oldu ama en ucundaki noktasının şehir içerisinde olmasına gerek yok. Çünkü Trabzon'da Kamunun çok sayıda hastanesi var. Hizmetlerini sürdüren Numune Hastanesi de bunlardan bir tanesi" şeklinde konuştu.

Başhekim Algün, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, teknolojinin en ileri düzeyde uygulandığı sağlık kurumu olduğunu belirterek, "Odacılık hizmetlerinin en mükemmel olduğu bir nokta. Sağlık eğitiminin geliştirileceği bir nokta. Kısa bir sürede hastalarımızdan çok iyi geri dönüşler aldık. Burada yoğun bakım ve hastane imkânları Trabzon'da ki en iyi imkânlardır. Dolayısıyla en ileri, ağır ve yoğun bakım hastası olan hastalar buraya gelecek. Diğer hastalarımız Fatih, Numune, Akçaabat, Vakfıkebir ve Of'taki devlet hastanelerimize giderek tedavi olabilecekler. 25 yıllık hekimlik hayatımda en modern, teknolojik imkanları en iyi sağlayan hastanede çalışıyorum. Bundan da çok mutluyum." şeklinde konuştu.