Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Valiler Kararnamesiyle merkeze alınan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz’e Trabzon’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Trabzon Valiliği görevine atanan Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz’a da başarılar diledi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada,“Trabzon’daki 3 yıllık görevi süresince şehrimiz adına sürekli istişare yaptığımız, kentimizin sorunlarının çözümü için birlikte mesai harcadığımız Sayın Valimiz Abdil Celil Öz, Trabzon için önemli hizmetlere üstün gayretleri ile imza atmıştır. Trabzon’da her zaman saygıyla anılacak ve bu şehirle bağları kesilmeyecek bir mülki amirimizdir”dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Her konuda yapıcı olan, Trabzon’u seven Sayın Valimiz Abdil Celil Öz, bundan sonraki dönemde de bu kent için görüş alışverişinde bulunacağımız önemli bir Devlet adamıdır. Kendisine, Trabzon’umuza bugüne kadar yaptığı başarılı hizmetlerden ötürü tüm halkımız adına şükranlarımızı arz ediyor, şahsım ve Belediyedeki çalışma arkadaşlarımla birlikte saygılar sunuyoruz. Bundan sonraki hayatında başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca, Trabzon Valiliği görevine atanan Gümüşhane Valimiz Sayın Yücel Yavuz’a da yeni görevinde muvaffakiyetler dilerim”ifadelerini kullandı.