MHP Genel Merkezine adaylık müracaatını yapan Dr. Hüseyin Örs  “İktidar algı operasyonlarına devam ediyor. Gün, Üç Hilal’de  kenetlenme günüdür. Bu seçimde MHP üzerine operasyonlar  deneyen iktidar, 1 Kasım’da hüsrana uğrayacak. Ak Parti’nin algı  operasyonları, MHP’de kenetlenme ve daha da azimle çalışma arzusuna neden oldu. Teşkilatlarımız daha da bilendi. Milliyetçi Hareketin kadroları ve ülkücü teşkilatlarımız, üzerimize oynayanlara
sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Aday adayı Örs, 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan hükümet kurma çalışmalarını yorumlayarak; “Başından beri AK Parti’nin Genel Başkanı gibi davranan ve seçim sonrasında da buna devam eden Cumhurbaşkanı için, Milliyetçi Hareket Partisi Genelş Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin “Cumhurbaşkanı anayasal çizgisinde kalmalı” şartında ne kadar haklı olduğunu aziz milletimiz görüyor” dedi.

Ülkede terör ve anarşinin tehlikeli boyutlara ulaştığına dikkate çeken Dr. Hüseyin Örs açıklamasında şu görüşlere yer verdi:  "Sözde çözümle gelinen noktada memleket yangın yerine çevrilmiştir. Terör ve anarşi tehlikeli boyutların ötesine geçmiştir. Ne olduğu belli olmayan, kiminle neyin pazarlığı yapılarak uygulamaya sokulduğu bilinmeyen bu sözde süreçle ilgili MHP'nin duruşu nettir.”
Editör: TE Bilişim