Trabzonspor’un efsane oyuncularını bir araya getiren turnuvaya sağladığı sponsor desteğinden ötürü AKS Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Zağnosspor Kulübü Genel Başkanı Emre Aksoy’a turnuvanın düzenleme komitesi adına Trabzonspor’un efsane oyuncularından Bahattin Güneş plaket verdi.

AKSOY: TRABZONSPOR RUHUNU AŞILIYOR

Plaket takdiminde konuşan Aksoy, komiteye jestinden ötürü teşekkür ederek, "Trabzon’da futbol ve diğer tüm sporlara elinde gelen katkıyı vermeye çalışıyoruz. Bu tür organizasyonlar yeni neslin geçmişini ve tarihini de unutmamasına yardımcı oluyor. Trabzonspor bilincini ve ruhunu gençlere aşılamak için böyle organizasyonların yapılması olumlu” dedi.

GÜNEŞ: MUAZZAM BİR STAT

Trabzonspor’un efsane oyuncularından Bahattin Güneş ise Aksoy’a turnuvaya yapmış olduğu katkıdan ötürü teşekkür ederek şöyle konuştu: “Ben Avni Aker’de çok maça çıktım ve hafta sonu Şenol Güneş Stadı’nın çimlerine ayak bastığımda heyecanlandım. Yeniden futbola dönesim geldi. Muazzam bir stat olmuş. Emeği geçenleri tebrik ediyor ve teşekkür ediyoruz.