Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, Büyükliman Yöresi ve Akçaabat'ta yaptığı seçim çalışmalarında önemli mesajlar verdi. Aydın, Büyükliman yöresinin ve Akçaabat'ın merhum Milletvekili Mustafa Cumur'dan sonra hiçbir şekilde hizmet alamadığını ifade etti.

Mustafa Cumur'dan sonra bölgede ciddi yatırımların olmadığına işaret eden Aydın, ''Ben merhum Mustafa Cumur'un yolundan gideceğim. Kendisinden sonra ne Büyükliman'a ne Akçaabat'a bir çivi çakılmamıştır. Onun farkı herkesin kapısını çalan ve dertlerine derman olan özelliği idi ben de onun gibi olacak ve herkes kapımı çalacak'' dedi.

MHP'YE BÜYÜK TEVECCÜH VAR

MHP'ye ciddi bir teveccüh olduğunu ve partilerinin iktidara aday olduklarını kaydeden Aydın şunları söyledi: "Trabzon'un her noktasında yaptığımız seçim çalışmalarında vatandaşların taleplerini not alarak milletvekili makamında da bunları hayata geçirmek en asli görevim olacak.  Görmüş olduğumuz tablo şu;  gerçekten MHP'ye karşı ciddi bir teveccüh, ilgi alaka var. Esnafımız bizi güler yüzle karşılıyor. Görmüş olduğumuz ilgi ve alaka bizi daha da çok motive ediyor. Bu ilginin 7 Haziran'da sandığa yansıyacağını biliyoruz. Biz her zaman söylüyoruz. Türkiye'de de iktidar olmanın mücadelesini veriyoruz ve o tabloyu da görüyoruz" dedi.