Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde yer alan Trabzon Zağnos, bu hafta Rize takımı Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü’ne konuk oluyor. Ardeşen’de oynanacak karşılaşma öncesi iki takımın başkanları dostluk mesajları verdiler. 

SELİM: ÖNCE DOSTLUK SONRA BİZ

Ligde birbirlerine rakip iki komşu kentin takımları olduklarını hatırlatan Zağnos Hentbol Kulübü Başkanı Haluk Selim yaklaşan maç öncesi açıklamasında; “Hentbol Süper Ligi’nde iki Doğu Karadeniz takımının yer alması elbette mutluluk verici. Ardeşen GSK ve yöneticileri ile çok iyi bir dostluğumuz var. Cumartesi günü dostça oynanacak bir mücadele bizleri bekliyor. Elbette kazanmak için gideceğiz. Son haftalarda sürekli üzerine koyarak oynayan bir takımımız var. Ardeşen GSK da çok iyi bir takım ve Avrupa’da da önemli işler yapıyorlar. Kendilerini bu anlamda da tebrik ediyorum. Önce dostluk sonra biz kazansın” dedi.

OĞUZ: “DOSTLUKLAR PEKİŞECEK”

Hentbol sporunun her geçen yıl Karadeniz bölgesinde önemli gelişme kaydettiğini ifade eden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Rauf Oğuz ise şu açıklamalarda bulundu, “İki kardeş şehir olan Rize ve Trabzon’un Süper Lig’de yer alması bu gelişmelerin başında geliyor. Bu vesileyle iki güzide ilimizin temsilcileri olarak Rize Ardeşen’de karşılaşacağız. İki şehir arasındaki dostluğun pekişmesi açısında bu karşılaşma bizim için büyük bir önem arz ediyor. Maç günü başta yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz, sporcularımız ve taraftarlarımızla birlikte komşu ilimizin güzide yönetimi, teknik ekibi ve sporcularını ağırlamaktan mutluluk ve onur duyacağız.” İfadelerini kullandı.

Trabzon Zağnos’un Ardeşen GSK’ya konuk olacağı randevu 28 Şubat Cumartesi günü RTE Üniversitesi Ardeşen Meslek Yüksek Okulu Spor Salonu’nda saat 17.00’da başlayacak.