Of’ta esnafın ve sokaktaki vatandaşların Örs’e ilgisi büyüktü. Vatandaşlarla  samimi diyaloglar kuran MHP adayı Dr. Hüseyin Örs’ün, esnaf ziyareti sırasında uğradığı bir berberde traş olması da dikkatlerden kaçmadı.

Dr. Hüseyin Örs, Of’taki temaslarında 3 Mayıs’ta Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından açıklanan seçim beyannamesine vurgu yaparak “Asgari ücret bugün açlık sınırının altında. Önemle altını çiziyorum, MHP İktidarında asgari ücreti net 1400 liraya çıkartacağız. Trabzon gibi Büyükşehir olan yerlerde ayrıca asgari ücretlilere her ay 100 lira şehir içi ulaşım desteği vereceğiz.” dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs asgari ücreti açlık sınırının üzerine  çıkaracaklarını kaydederek “Evi olmayan muhtaç ailelere 250 kira yardımı yapacağız. Böylece Büyükşehirlerde başını sokacak bir göz evi olmayan asgari ücretlinin ayda 1750 lira alabilmesine imkan sağlayacağız. Asgari ücretten vergi almayacağız. Ücretlilerin asgari ücret kadar gelirini vergi dışı bırakacağız” dedi.

Yardıma muhtaç ailelere ilişkin MHP Seçim Beyannamesinde yer alan vaatleri de anlatan Örs, açıklamasını şöyle tamamladı “13 yıla yakın süredir iktidarı elinde bulundura Ak Parti Hükümeti halkı fakirleştirmiştir. Evinde işsiz çocukları olan, yardıma muhtaç ailelerimizin sayısı çoğunluktadır. MHP İktidarında yardıma muhtaç ailelerin en az bir ferdine iş imkanı sağlayacağımızın sözünü veriyoruz. Bu söz Devlet sözüdür. İş imkanı sağlanıncaya kadar bu ailelere 700 lira “aile desteği” vereceğiz.” 



Editör: TE Bilişim