Muhteşem Yüzyıl Dizisindeki Hürrem Sultan rolü ile Türkiye’de dünyada üne kavuşan Meyrem Uzeyli, film çekmek üzere Trabzon’a geliyor.

25 Ekim-25 Kasım tarihleri arasında konusu aşk olan filmin çekimleri Sürmene, Haşimağa konağında çekilecek.

Konu ile ilgili yapımcı firma gerekli izinleri aldı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde verilen izin çerçevesinde, film ekibi ve ünlü sanatçının ön çalışmalar için hafta sonu Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Trabzon Kültür Turizm İl Müdürü İsmail Kansız, film ekibine Trabzon’un tanıtımı konusunda bütün alt yapı desteği vereceklerini belirterek, Karadeniz artık filmcilerin  ilgi alanı olmaya başladı dedi.

Filmin erkek oyuncusu ile okuduğu Trabzon şiirleri ile bilinen Mehmet Aslantuğ.

Almanya- Türkiye- İstanbul-Trabzon hattında çekilecek filimde, film setti Trabzon’da Haşimağa konağında kurulacak. Filmin Trabzon’un tanıtımına da büyük katkı yapması gerekiyor.

Filmin yönetmenliğin ise; Yağmur Durul Taylan yapacak.

Filmin öyküsü

Zengin bir işadamının (Haluk Bilginer) 2’si öz, biri ‘manevi evladım’ dediği (Murat Yıldırım) 3 çocuğu vardır.İsadamı rahatsızlanır. Gözlerden uzak bir şekilde tedavi görmek için Almanya’ya gider.Bir doktor yanında hastabakıcı olarak çalışan genç kadına (Meryem Uzerli) aşık olur.Ama aşkı karşılık bulamaz. Onu Türkiye’ye gelmesi için ikna edemez. Manevi oğlunu (Murat Yıldırım) Almanya’ya gönderip “Onu bana getir” der.Bu sırada aşık olduğu kadın ile ‘oğlum’ dediği kişi arasında tutkulu, gizli bir aşk başlar.Üçlü arasında müthiş bir aşk çıkmazı yaşanır

Editör: TE Bilişim