3 Temmuz sabahından berii, kulübümüz hakkında dedikodular varken bile, bütün ülkenin şahit olduğu üzere, biz Trabzonspor'lular, ''Şike Yapanı Düşürün'' diyerek izledik süreci.

Adalete güvendğimizi, hukukun üstünlüğüne inandığımızı her platformda dile getirerek, asla demokratik tepkilerin ötesinde hukuksuz bir eyleme kalkışmadık, hukuksuz bir girişimde bulunmadık.

Camia olarak suçsuzluğumuzun kanıtlandığı, bütünleştiğimiz, ''adaleti'' talep ettiğimiz ve 26 Ocak'ta toplanacak olan ''bir acayip genel kurulun'' hemen öncesinde yine üzüntü verici ve manidar gelişmelere şahit olmaktayız.

Varlığını, ''ötekiler'' ve ''düşmanlar'' üzerinden üreten ve devam ettiren ''malum camiaya'' eşi benzeri bulunmaz bir malzeme olan ''ince ayar'' sözüne karşılık olarak Büyük Trabzonspor Taraftarları olarak vereceğimiz tek yanıt; ''ADİL KARAR'' olacaktır. Tek talebimiz de baştan beri hep bu olmuştur.

Yaşanan olaylara ve haksız uygulamalara bir Trabzonspor'lu gözüyle bakamamak; elbette maksadı aşacak söz olmaktan öteye geçemeyecektir.Bu tür açıklamaların haklı mücadelemize zarardan başka bir şey getirmeyeceği de ortadadır.

Bütün bu yaşananlar olayların  en büyük ve belki de tek gerçek mağduru olan bizler bile, bu süreçte büyük bir erdem göstererek Trabzonspor'luluk kimliğimizin Betnano ötesinde, adaleti talep eden futbolseverler sorumluluğunu üstlenerek hareket ettik. Türk Futbolu'nın vicdanı ve en büyük taraftar topluluğu olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik.

Artık tünelin sonu görünmüştür. Adalet tecelli etmek üzeredir ve şimdi herkes, ''bizim sayemizde oldu'' deme yarışına düşmüştür. Açıkça ifade etmek isteriz ki; bugüne kadar siyasilerden hiç bir fayda görmemiş camiamızın, yapılan talihsiz ve gereksiz açıklamalarla zarar gördüğünü üzülerek gözlemlemekte ve bunun altında aksi bir niyet olmadığını düşünmek istemekteyiz. 

Ayrıca ''Yavuz hırsız ev sahibini bastırır'' misali aradığı fırsatı bulmanın heyecanıyla ''bize sistemli saldırılar olduğunu baştan söylüyorduk, işte kendilerini ele verdiler, dehşetle izledik'' şeklindeki açıklamalarla konuyu bize getiren ve şerefli ismimizi utanmadan ağzına alan malum camiaya, ağlayan maskelerinin altındaki kirli yüzlerinin çoktan ortaya çıktığını hatırlatır, sabrımızın son noktasında olduğumuz uyarısında bulunmak isteriz.

Son olarak; bugüne kadar hiç bir hukuk dışı ve adaletin aksine olacak uygulamayı talep ve kabul etmeyen Büyük Trabzonspor Taraftarı'nın, bugünden sonra da aynı çizgide olacağını, kamuoyuna açıkça ilan eder, saygılar sunarız.

TAYFA.ORG

Editör: TE Bilişim