Gecede sahne alan solistler performanslarıyla alkış alırken, ikinci bölüme koro şefi Yavuz Nas’ın muhteşem resitali damga vurdu.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konseri Zülal Özçavdar-Eyüp Köse birlikte sundular. Geceyi Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, TLYD Başkanı Kenan Atalay, Taka Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanı İsmet Sadi Ülker, KA-FEM Yönetim Kurulu üyeleri ve türkü dostları izledi.

Konserin birinci bölümünde şef Yavuz Nas önderliğinde dernek solistleri sahne aldılar. Birbirinden güzel türküler icra eden solistler performanslarıyla alkış aldı.

İkinci bölümde bağlaması ve sesiyle Yavuz Nas’a ritimde Eşref Haldız eşlik etti. İkilinin muhteşem performansı ise ayakta alkışlandı. Bir bağlama virtiözü ve özellikle yorumuyla da Trabzon’un önde gelen isimlerinin başında gelen Yavuz Nas, seslendirdiği türkülerle de konseri izlemeye gelenleri mest etti.

Gecenin sonunda koro şefi Yavuz Nas’a, derneğe uzun yıllar hizmetleri geçen yönetim kurulu üyesi Bekir Yavuz’a ve şef bağlama Sezgin Sağlamer’e dernek yönetimi tarafından birer plaket takdim edildi.

Dernek Başkanı Ali Adanur sezona Türk Sanat Müziği topluluğunun Ramazan ayı içerisinde vereceği Tasavvuf Konseriyle nokta koyacaklarını belirterek “ Bu gece inanılmaz keyif aldım. Önce buraya gelip bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Saz ekibimize, solistlerimize ve sunucu arkadaşlarımıza, büyük özverilerle gecesini gündüzüne katan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Koro şefimiz Yavuz Nas’a ve Eşref Haldız’a ayrıca teşekkür ediyorum. Böylesine muhteşem bir türkü akşamını bizlere yaşattıkları için. İnanın sabaha kadar bu ikiliyi dinlemek isterdim. Tadı damağımızda kaldı adeta” dedi.

Koro şefi Yavuz Nas da emeği geçenleri tebrik ederek “ Derneklerimize lütfen destek verelim. Onları yalnız bırakmayalım. Hepinize teşekkür ediyorum. Türkülerle kalın, sağlıkla kalın” diye konuştu.