Cevahir Outlet Alışveriş Merkezi'nin 2. katındaki 3 bin metrekarelik alana kurulan Karadeniz'in en büyük kapalı Go-Kart pisti ile ilgili bilgi veren Trabzon Park Go-Kart sahibi Köksal Dede, 15 senedir Go-Kart işiyle uğraştığını belirterek, " Ben Trabzonluyum. 15 senedir bu işi yapıyorum. Türkiye'nin her tarafına go-kart pisti kurduk. Biz memleketimize böyle bir şey yapamamıştık onun acısını çekiyorduk. Ama Cevahir Outlet merkezi bize böyle bir alan sunduğu için bizde bütün imkanlarımızı kullanarak buraya Türkiye'nin en modern, en teknolojik ve en güzel go-kart pistini yaptık" dedi.

İnsanların güvenli bir şekilde Go-Kart yapmalarını sağlamak için tüm imkanları kullandıklarını ifade eden Dede, " Gençler buraya gelip elektrikli araçlarımızla sağlıklı, eksoz dumanı almadan eğlenecekleri, stres atacakları

bir yer oluşturduk. Ben burayı büyük bir zevkle çalışarak yaptım. Kendi memleketime burayı hediye etmek için çok uğraştım. Çok güzel bir şey ortaya çıktı. Bizim pistimiz 9-10 arabalık bir pist. Biz bu piste 8 araba çıkarmayı düşünüyoruz. Bilgisayarlarımızdan ölçüm yapıyoruz. Kimin kaç saniyede döndüğünü, ekranlardan gösteriyoruz" ifadeseni kullandı.
Editör: TE Bilişim