Forum Trabzon, ziyaretçileriyle el ele veriyor ve ihtiyaç sahibi bir köy okuluna kütüphane kuruyor. Kampanya kapsamında ünlü sanatçı Keremcem alışveriş merkezinde sevenleriyle buluştu.

Projenin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Keremcem, "Forum AVM'lerin düzenlediği ve 3 tane daha imza günü yapılacak. Hande Yener ve Demet Akalın da katılacak. Ben bugün açılışını yaptım. Biz normalde imza günlerinde imza atıyoruz, fotoğraf çekiliyoruz. Ama burada kuru kuru değil, köyün kütüphanesine vermek istedikleri kitaplarıyla geliyorlar. İmzalarını alıyorlar, kitabı bırakarak gidiyorlar. Toplanan kitaplarla köydeki bir okula kütüphane kuruluyor. Çok anlamlı bir proje. Böyle bir şeyin içerisinde olmak çok keyifli" dedi.

Çok okuyan bir toplum olmadığımızı dile getiren Keremcem, "Benim gibi sanatçıların hepsi böyle güzel projelerin içerisinde olmayı seviyorlar. Kişisel olarak bunları düşünüyoruz ama bir organizasyon haline getirmek çok daha önemli bir şey. Bu anlamlı etkinlikte katkısı geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü onlar olmasaydı biz kitapları toplayalım bir imza günü yapalım da oraya bir kütüphane kuralım da hem aklımıza gelmezdi. Herkese çok teşekkür ediyorum Forum AVM'ler başta olmak üzere. Çok okuyan bir toplum değiliz. Ama sevgili İbrahim Tatlıses'in bir lafı vardır; 'Urfa'da üniversite var mıydı da biz gitmedik' kütüphane olsun da okunur" diye konuştu.

Hayranı oldukları ünlü sanatçıdan imza almak ve şarkılarını dinlemek isteyen ziyaretçiler, yanlarında getirdikleri kitapları kitap kumbarasına bıraktı. Folklor ekibiyle birlikte horon oynayan Keremcem daha sonra mini bir konser verdi. Alışveriş merkezinde toplanan kitaplar, ihtiyaç sahibi bir köy okulunda kütüphaneye dönüşecek.

Editör: TE Bilişim