Son dönemin popüler sanatçılarından Koray Avcı, Gümüşhane’de sevenlerine unutulmaz bir konser verdi. 

Şehrin en genç ve dinamik organizasyon firmalarından Jova Grup Organizasyon tarafından organize edilen konser Aydın Doğan Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği Koray Avcı konseri öncesinde bilet alan büyük bir çoğunluğu üniversite öğrencilerinden oluşan seyircilerin salona girişi sırasında spor salonu önünden Gümüşhane-Trabzon karayoluna kadar kuyruk meydana geldi.

Bölge illerinden Erzincan, Bayburt, Erzurum ve Trabzon’un yanısıra tüm ilçelerden otobüslerle konsere seyirci katılımı olurken, hayranlarının karşısında yaklaşık 2 saat boyunca canlı performans sergileyen Avcı, konser sırasında seyircileriyle de sık sık sohbet etti.

Zigana dağını aşarak Gümüşhane’ye geldiklerini, gördüğü manzara karşısında bölgeye hayran kaldığını ve geleneğe uyarak zirvede horon oynadıklarını belirten Avcı, Gümüşhane insanının samimiyet ve inceliğini de gün boyu şehirde hissettiklerini söyledi. Avcı, kendisine gösterilen ilgi için teşekkür etti.

“Aşk ile” adlı albümü ve sosyal medyada rekor kıran videolarıyla ünlenen Avcı, Gümüşhane’de gençlere unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği şarkılarla salonda bulunanları coşturan Avcı, zaman zaman da hüzünlü aşk parçaları seslendirmeyi ihmal etmedi.