MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmalarını Yomra Kaşüstü'nde devam ettirdi. Kaşüstü'nde MHP Trabzon İl ve Yomra ilçe yöneticileriyle esnaf ziyaretlerinde bulunan Aydın, MHP'nin esnafa dönük vaatlerine değindi.

MHP olarak esnaf ve sanatkara destek olacaklarını aktaran MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "MHP gelecek, esnafımız gülecektir dedi. MHP iktidarında yeni işyeri açan esnaf ve sanatkara 5 yıl süreyle vergi kolaylığı getirilecek, vergilendirmede asgari geçim indirimi uygulanacak, emekli olan esnafımızdan sigorta destek pirimi kesilmeyecektir. Ayrıca esnaf ve sanatkarımızın geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı da getireceğiz. Zor durumda olan esnafımızın borç ve yüksek faiz sarmalından kurtarılması için Borç Sarmalından Çıkış Projesi uygulayacağız" dedi.

Kaşüstü ziyareti sırasında uğradığı bir kazan fabrikasında çalışanlara dönük vaatlerini de anlatan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "MHP gelecek asgari ücretli bayram edecektir. Asgari ücret net 1400 liraya yükseltilecektir. Ayrıca bütün çalışanların asgari kadar olan gelirleri vergi dışı bırakılacaktır. Bu da çalışanlarımızın maaşında önemli bir artış yapacaktır" şeklinde konuştu.

ŞOFÖR ESNAFIMIZA VERGİSİZ AKARYAKIT VERİLECEK

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın MHP'nin seçi beyannamesinde şoför esnafına yönelik olarak da önemli vaatlerde bulunduklarını belirterek, şoför esnafının yenilemek için alacağı ticari araçtan vergi alınmayacağını, taksi, dolmuş, otobüs ve kamyon şoförlerine yıpranma payı verileceğini, şoförlerin belgelendirme ve takograf takılması konusundaki sorunlarının da çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

TÜRK MİLLETİ, BASKI REJİMİNE VE BÖLÜNME SÜRECİNE 7 HAZİRANDA DUR DİYECEKTİR

Yomra Kaşüstü ziyaretinde zaman zaman genel siyasete de değinen MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, ülkenin hızla baskı rejimine doğru sürüklendiğini belirterek "Anayasaya göre, namusu ve şerefi üzerine ettiği yemine göre tarafız kalacağına dair yemin eden Cumhurbaşkanı bir parti lideri gibi davranmaktadır. Başbakanlık makamının itibarı yerle bir edilmiştir. Bugün kendisi için değil, Başkanlık için oy isteyen bir Başbakanla karşı karşıyayız. Bugün iktidara muhalif olan herkes ötekileştirilmiş, "olağan şüpheli" haline gelmiştir. Ülke her geçen gün baskı rejimine doğru sürükleniyor. Öte yandan ülkenin Doğu'sunda, Güneydoğu'sunda bazı illerin bölücü ihanetin denetimine geçmiştir. Bölücü örgütün alt unsurları, yol kesme, trafik kontrolü ve asayiş kontrolü gibi devlete ait yetkileri kullanır hale gelmiştir. Hükümet çıkmış bu şartlarda "kamu düzeni"nden bahsediyor. Bölünme süreciyle kamu düzenini yerle bir eden AKP iktidarının kendisidir. Türk milleti 7 Haziran'da baskı rejimine ve bölünme sürecinde dur diyecektir.

Editör: TE Bilişim