Aslen Trabzonlu olup İstanbul’da oturan bir grup Trabzonlu genç, MHP ve Koray Aydın’ın seçim çalışmalarına destek vermek için Trabzon’a geldi.

Başta Üsküdar olmak üzere, İstanbul’un çeşitli semtlerinden ve Kocaeli’nden birçok Trabzonlunun MHP’nin seçim çalışmalarına destek ve katkı sağlamak için kendi aralarında organize olduklarını ve Trabzon’a geleceklerini ifade eden gençler, Trabzon’un MHP ve Koray Aydın ile daha fazla yatırım ve hizmet alacağına inandıklarını belirttiler.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’a Arsin programı sırasında sürpriz yapan gençler, MHP’ye desteklerinin bir ifadesi olarak Aydın’a çiçek sundular ve kendisiyle bir süre sohbet ettiler.

Trabzon dışında yaşayan ancak memleketleriyle bağını koparmayan Trabzonluların, kendisine ve MHP’ye desteklerinin son derece önemli ve değerli olduğunu vurgulayan Aydın, Türkiye’nin birçok ilinden hatta yurt dışından MHP’ye destek olmak amacıyla çok sayıda kişinin önümüzdeki günlerde Trabzon’a geleceğini bildirdi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, gençlerin sürprizinden ve desteğinden son derece memnun olduğunu ifade ederek, kendilerine teşekkür etti ve çalışmalarını il ve ilgili ilçe teşkilatlarıyla koordinasyon içinde yürütmelerini istedi.

“AKP GİDİYOR, MHP GELİYOR” İFADESİ;  HALKIN SAMİMİ KANAATİDİR

Gençlerle ve vatandaşlarla olan sohbetinde MHP’nin tahminlerin üzerinde başarı sağlayacağına dikkat çeken Aydın, vatandaşların iktidarı uyarmak için son birkaç seçimdir biriktirdiği tepkinin sandıkta patlayacağını, desteğin adresinin ise MHP olacağını ifade etti.

Kendisinin de zaman zaman kullandığı “AKP gidiyor, MHP geliyor” ifadesinin, halkın samimi kanaati olduğunu vurgulayan Aydın, mevcut şartların ve gidişatın bu kanaati daha da pekiştireceğini anlattı.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP’nin bütün adaylarının her gün sahada olduğunu, yaptıkları işbölümü gereğince bütün toplum kesimleriyle iletişime geçtiklerini ifade ederek, MHP Trabzon olarak 19 Minibüs ve 1 otobüsten oluşan filoyla gidilmedik, mahalle ve sokak bırakmayacaklarını ve seçimlere kadar yürütülecek çalışmaları bütün ayrıntılarıyla programladıklarını aktardı.