O CHP’NİN EN BÜYÜK KOZU
CHP Trabzon için aday adaylarını belirlemeye başladı. Bu anlamda CHP’nin en büyük kozu Trabzonspor eski yöneticisi Eczacı Mehmet Ongan olarak görünüyor. Mehmet Ongan Trabzon’u ve yapısını, sorunlarını iyi bilen bir isim. Ongan’a CHP Trabzon’dan teklif gitmiş. Ongan’da siyasi anlamda bir beklentisi olmadığını ama hizmet noktasında elinden gelen ne varsa yapabileceğini iletmiş ve CHP’nin teklifini kabul etmiş. Kısa bir konuşma gerçekleştirdik Ongan’la.  Ongan, genel merkezden haber bekliyor.  Yerel seçimlerde CHP’yi AK Parti karşısında daha şanslı gördüğünü söyleyen Ongan, adaylığının netleşmesi halinde çalışmalara başlayacağını ifade etti.

GÜNNAR-GENÇ OLAYI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR
Havaalanındaki VİP krizine AK Parti hatta tüm Trabzon kamuoyunun verdiği tepki bitmek bilmiyor. Herkesçe sevilen ve takdir edilen Genç’e yapılan vefasızlık ve saygısızlık sonrasında İl Başkanı Günnar, gittiği her yerde bu olayla ilgili sorulara muhatap kalıyor. Günnar, bu sorulara cevap olarak, havaalanında bu tür sorunların her zaman yaşandığını kendilerinin de engel olmaya çalıştığını söylüyor. Yaşanan bu olay parti içindeki kutuplaşmayı daha da arttığı görünüyor.

TRABZONSPOR’DA HESAPLAR KARIŞIK!
Geçen hafta Trabzonspor’da yapılan toplantıda kulübün mali durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Tabloya bakıldığında 191 milyon TL borçla yeni yönetim kulübü devraldı. 191 milyon TL’nin 17 milyon TL’si ödendi ve şuanda toplam borç miktarı 174 milyon TL. Ancak kulübe toplam 70 milyon TL’lik bir girdi söz konusu. Normal şartlarda bu para kulübün borçlarına verilse idi toplam 121 milyon TL olması gerekirdi. Tablo bu. Peki bu paralar nerede? Nereden geldi? Nereye gitti? Kulüp borçlandırıldı mı yoksa hibe mi edildi. Bakan Bayraktar aracılığı ile kulübe girdi sağlandığını sağır sultan bile biliyor. Trabzonspor yönetimi de buna göre uzun süredir politikasını yürütüyor. Şuanda para akışı ne durumda?  Eylül ayında ödenmesi gereken 24,5 milyon TL nasıl ödenecek? Trabzonspor camiası bu soruların cevabını bekliyor.

TS’DE KANSIZ VE ARSLAN DURUMU
Geçtiğimiz haftalarda istifasını gündeme getirdiğimiz Çetin Kansız, huzursuzluğunu dile getirdi ve noterden tasdikli istifa dilekçesini sundu. Kansız, 2 aydır zaten kulübe gitmiyormuş. Kansız ile birlikte hareket ettiği bilinen Dr. Yakup Aslan’ın da istifa edeceği konuşulurken,  Aslan’ın tutumu kafaları karıştırdı. Şöyle ki; Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu ile birlikte düzenlediği basın toplantısına katılmayan Yakup Aslan, Hacıosmanoğlu’nun Pazar günü basın mensuplarıyla birlikte yaptığı kahvaltılı toplantıda başkanın yanında yer alan tek yönetici idi.

VOLKAN KONAK NEDEN MÜZİĞİ BIRAKIYOR
Volkan Konak, son yıllarda müziğinin yanı sıra verdiği keskin mesajlarla gündemde kalmayı başaran bir sanatçı oldu. Konak, Kıbrıs’ta verdiği bir konserde hayranlarını üzecek bir karar verdiğini açıkladı. “30. Sanat yılıma ulaştığında müziği bırakacağım” dedi. Peki Konak, neden müziği bırakacak? “O sahneye çıktığında duyguların aç değilse bütün duyguların doymuşsa o şarkıyı okuyamazsın kardeşim ancak oyununu oynarsın saçmalarsın, maskaralık yaparsın. Asla kendimi o duruma düşürmem” diyor Konak... Bu işin görünen yüzü. Görünmeyen yüzünde ise siyaset var. Konak’ın yakın dostlarından edindiğimiz bilgilere göre siyasete girmeye hazırlanıyor. CHP’li olduğu bilinen Konak, genel seçimlerde ön plana çıkabilir.

1987 yılında ilk albümünü çıkaran Konak, 26 yıldır müzik hayatında. Üniversite hayatını da sayarsak 30. yılı dolmuş oluyor. Bakalım Konak nasıl bir yol izleyecek. 
Editör: TE Bilişim