Trabzon’da isminden son yıllarda söz ettiren Kanuni Futbol Kulübü ile birlikte KPSS alanında hizmet veren Yediiklim Akademi işbirliğiyle önemli bir çalışmaya imza atıldı.

YGS ve TEOG alanlarında bu yıl hizmet vermek üzere, kurucu müdür ve aynı zamanda Matematik öğretmeni Cihan Kayar önderliğinde yeni bir açılan Mavi Özel Öğretim Kursu ve Mavi Etüt Merkezi çalışmalarına bir de spor kulübünü ekledi.

Bu kapsamda Kanuni Futbol Kulübü Gençlik Gelişim Merkezi sporcularına seminer verildi. Seminere futbolcuların ailelerinin yoğun katılımı da dikkat çekti.

GENÇ SPORCULARA BÜYÜK HİZMET

Çalışmalar kapsamında TEOG alanında hizmet veren Mavi Etüt Merkezi, Trabzon Kanuni Futbol Kulübü 2003 grubu futbolcularına sınav öncesinde ‘Planla Çalışma ve Motivasyon Semineri verdi. Mavi Etüt Merkezi Müdürü İhsan Solaklı, Genel Koordinatörü Rasim Uzun, Eğitim Direktörü Murat Aydın ve öğretmenler Elif Özdemir ile Özge Bektaşoğlu’nun verdiği seminere sporcular yoğun ilgi gösterdi.

Etüt Merkezi Müdürü İhsan Solaklı, sporcuların aynı zamanda eğitim hayatında da başarılı olması gerektiğini dile getirirken, Kanuni Futbol Kulübü yönetiminin yanında Gençlik Geliştirme Merkezi’nin duyarlılığını takdirle karşılamak gerektiğinin altını çizdi.

İKİ TARAF DA ÇOK MEMNUN

Seminerin ardından açıklamalarda bulunan Kanuni Futbol Kulübü Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Onur Çebi, yaptığı açıklamada çok yararlı bir çalışma yapıldığını dile getirdi ve gelişim aşamasındaki çocukların eğitimine önem verdiklerini, futbolun kadar eğitimin de vazgeçilmez olduğunu vurguladı.

Editör: TE Bilişim