2015 LYS Dil alanında Türkiye yirmincisi Zirve Dershanesi öğrencisi Rabia Tuylu oldu.

 Öğrencisi Rabia Tuylu’yu başarısından dolayı kutlayan Zirve Dershanesi müdürü Sinan Taşdemir, “Akçaabat genelinde akademik başarıyı yükseltmek için gayretlerimiz ve çabalarımız oldu. İnşallah bu da onlardan birisidir. Ben burada kızımızın yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük çaba gösterdiler. Ayrıca anne ve babasını da kutluyorum. Çünkü güzel ve başarılı bir evlat yetiştirmişler. Bu anlamda ilimiz adına gerçekten çok sevinçliyiz.”  dedi.

 Taşdemir, Türkiye genelinde 92 bin 375 kişinin katıldığı sınavda 20. Sıraya yerleşen Rabia Tuylu’nun yanı sıra aralıksız, ısrarla, inatla çalışmalarını sürdüren altı öğrencinin daha olduğunu söyleyerek, bunların da ilk binde kendilerine yer bulduklarını söyledi. Öğrencilerini 2 yıldır sistemli bir şekilde sınava hazırladıklarını söyleyen Zirve Dershanesi müdürü Sinan Taşdemir, haklı gurur yaşadıklarını ve bu başarıyı öğrencilerin istikrarlı çalışmalarından dolayı hak ettiklerini sözlerine ekledi.

2015 LYS Dil alanında Türkiye yirmincisi olan  Rabia Tuylu ise sınava sistemli bir şekilde çalıştığını söyleyerek, başarısında emeği geçen hocalarına ve ailesine teşekkür etti.

Kaynak :
 Akcaabathaber
Editör: TE Bilişim