“AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ!”

AK Parti Maçka Ocak Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Maçka Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Kadın Kolları Başkanvekili Ayşe Çoban, AK Parti Maçka Gençlik Kolları Başkanı Ömer Adıgüzel, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Kongur, toplantıya yoğun katılımdan dolayı partililere teşekkür etti.

10 YILDIR YAPILMAYANLARI 20 AYDA YAPTIK

Kongur’un ardından konuşma yapan Maçka Belediye Başkanı Koçhan, “AK Parti sizin içinizden çıkan bir parti olarak 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşacağız. Bizlerde Maçka ilçemizde bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Göreve geleli 20 ay oldu ve bu 20 ayda 10 yılda yapılmayanları yaptık bunlara sizler şahitsiniz. Yedi buçuk sekiz buçuk milyonluk borcu, iki buçuk milyona indirdik ve borç yükümüz azaldı. Sabır gerekiyor, doğru eleştirileri alırız fakat doğru olmayan eleştirilere de cevabımızı veririz. Bizim verecek olduğumuz cevap da başarının ta kendisidir” dedi.

MAÇKA’DA GÜZEL İŞLER YAPILIYOR

Belediye Başkanı Koçhan’ın ardından konuşma yapan İl Başkanı Revi, “Maçka’mızda ve Trabzon’umuzda yapılan işler çok çok fazla. Biz lafa bakmayız işe bakarız ve ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. O yüzden sabırlı bir şekilde çalışmalarımıza hizmetlerimize devam etmeliyiz. Daha fedakârca bir şekilde çalışmalarımızı yapacağız. Bakın Maçka’da bir taraftan güzel işler yapılırken bir taraftan da borç aşağıya iniyor. Bizlere verdiğiniz destekler için Allah sizlerden razı olsun. Bizler hem İl Teşkilatı hem de İlçe Teşkilatı olarak sizlerin emrindeyiz” şeklinde konuştu.

AYDIN MÜSVEDDELERİNİN DERTLERİ BELLİ

Geçtiğimiz gün 1100 akademisyen ve araştırmacı tarafından yayınlanan bildiriye sert tepki gösteren Başkan Revi, “Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle bu ‘1100 aydın müsveddesi’ bir bildiri yayınladı bunların dertleri belli. Güvenlik güçlerimizin yaptıklarını ve yaşadıklarını görüyorsunuz. Kimin kalleşçe davrandığını kimin kardeşçe davrandığı milletimiz gayet iyi görmektedir. Önemli olan bizlerin birliği, beraberliği ve huzurudur. Bunun teminatı olan AK Partinin bireyleri olarak da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu. İl Başkanı Revi’nin ardından söz alan AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu da toplantıya geniş katılımdan dolayı partililere teşekkür etti.

BİZİM GÜCÜMÜZ BU SEVGİ BU DESTEKTİR!

Milletvekili Köseoğlu açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Yaşadığım kaza sonrası telefonla arayan, mesaj atan ve bizlere destek veren sizlere çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimin yakın ilgisini ve sevgisini yüreğimde hissettim. Bizim gücümüz işte bu sevgi ve bu destektir. Söz verdiğimiz gibi sizlerin içinde olmaya devam ediyoruz. Trabzon Milletvekilleri olarak birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi tamamlayarak yola çıktık. Bakanlarımıza hep birlikte hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk, istediklerimizi de almayacağımızı belirttik. Sizden isteyeceğimiz çok şey olacak hazırlıklarınızı da yapın dedik.”

YAPTIKLARIMIZ VE YAPACAKLARIMIZ SİZİN İÇİNDİR

Trabzon’un takım ruhunun TBMM’de de dikkat çektiğini ifade eden Milletvekili Köseoğlu, “Biz hep şunu dedik, biz teşkilatla biz vatandaşlarımızla beraber olacağız. İl Başkanımızın öncülüğünde sizlerin emrinde olacağımızı da her yerde belirttik ve ona göre davranıyoruz. Sözlerimizin de arkasındayız ve bunların takipçisiyiz. Maçka’mızı daha da güzelleştirmek adına elimizden gelen katkıyı vereceğiz. Vatandaşlarımızın bireysel talepleri oluyor bunları da yerine getirmeye çalışıyoruz. İl Başkanlığımızın kontrolünde nöbetçi vekil uygulaması da başlatıldı. Kısacası yaptıklarımız ve yapacaklarımız tamamen sizler içindir” dedi.