Mahkemede iki kızı dövdüklerini inkar eden ve ailelerinin okuldan aldığı dayakçı kızlar serbest bırakıldıktan sonra, yaşanan şiddeti sosyal medya hesaplarından itiraf ettiler.

ELEKTRO ŞOK

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde okuyan Hasibe H., Mihriban Y. ve Nurçin Ç. sosyal medya hesapları üzerinden tartıştıkları Kübra T. ve Esra K.’yı evlerine çağırarak önce elektro şok cihazı ve biber gazıyla etkisiz hale getirdile, ardından cop ve demir çubuklarla dövdüler. Genç kızlar bir de uyguladıkları şiddeti sosyal medya hesaplarından paylaştılar. 

VİDEO PAYLAŞTILAR

Görüntüler tüm Türkiye’de büyük yankı uyandırırken dayakçı kızlar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede işledikleri suçu inkar eden Hasibe H., Mihriban Y. ve Nurçin Ç. serbest kaldıktan sonra yine rahat durmadılar ve sosyal medya hesaplarından genç kızları nasıl dövdüklerini paylaştılar.

KONUŞMAYA GİTMİŞTİK

Yaşanan olayların ardından dayakçı üç genç kızın aileleri tarafından okuldan alındığı iddia edilirken dayak yiyen Kübra T. ve Esra K. ise ilk kez konuştular. Dayak yiyen kızlar, “Videoda üzerimizde mont yok, ayağımızda ayakkabı yok çünkü biz o eve sadece konuşmaya gittik ancak onlar canavarca hisle bizleri öldürmek istediler” ifadelerini kullandılar.

Kemal BEKTAŞ - Karadeniz