Mardin Kızıltepe’de 3 bin 500 üyesi bulunan dernek sonunda binasına kavuştu. Geçtiğimiz günlerde Mardin Kızıltepe’de düzenlenen Hamsi Şöleni için buraya gelen Trabzon heyeti derneğin açılışını Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, Mardin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İbrahim Aydın ve taraftarlar ile birlikte yaptı.

Başkan Genç’ten digitürk sözü..

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Kızıltepe’de 3 bin 500 üyesi bulunan Trabzonsporlular Derneği’nin olduğunu öğrendiğinde çok şaşırdığını belirterek “ Doğrusunu söylemek gerekirse bayağı şaşırdım. Ama burada bu gerçekliği gördüm ve bundan son derece mutlu oldum. Kardeş olduğumuz gibi aynı renklere gönül veren taraftarlarız. Bu bizleri daha da gururlandırdı.” Diye konuştu.

Konuşmanın ardından dernek başkanı İbrahim Aydın’a kendilerinden bir istekleri olup olmadığını soran Genç’e başkan Aydın’da maç yayınlarını izleyebilmek adına lokalin Digitürke ihtiyacı olduğunu söyledi. Genç’te bu isteğe olumlu bakarak en kısa zamanda bu dileğin yerine getirileceğinin sözünü verdi.

Protokol Trabzonsporlu oldu..

Öte yandan Hamsi Festivali’nin açılışında yapılan protokol konuşmaları sonunda İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Kızıltepe Kaymakamı-Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’a Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Proje Koordinatörü Ahmet Külekçi’ye de AK Parti MYK üyesi Zeynep Zeynep Alkış tarafından üzerlerinde isimleri yazılı 61 numaralı Trabzonspor forması hediye edildi.

Editör: TE Bilişim