Vatandaşlardan destek isteyen milletvekili adaylarını samimi şekilde bağrına basan Akçaabatlı esnaf ve vatandaşlar ise koalisyon kurma konusunda samimi davranmayan AK Parti' ye karşı sert eleştirilerde bulundu.

Vatandaşların bu seçimdede “AK Parti tek başına iktidar yine olamayacak. Yine seçime mi gideceğiz” çıkışına MHP Milletvekili adayı Yavuz Aydın, “Biz dün ne dediysek bu günde aynı görüşteyiz. Bu ülkenin menfaati için bedenimizi taşın altına koymaya hazırız. AK Parti tek başına iktidar olup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapmak için, Erdoğan'ın yolsuzluk iddialarından yargılanmaması için koalisyon kurmadı. Samimiyetsiz davrandılar." şeklinde konuştu.

HDP HARİÇ VARIZ

Ülkemizin güçlü bir hükümete ihtiyacı olduğunu belirten Aydın, "AK Parti yetkilileri sözde koalisyon çalışmaları yaparken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isekleri dışına çıkamadılar. CHP’yi 32 gün oyaladıktan sonra millete şirin gözükmek için MHP’nin kapısını çaldılar. Ancak bize koalisyon kurma teklifi ile değil, seçim hükümeti teklifiyle geldiler. Bu samimiyetsizliği de millet gayet iyi gördü. Biz HDP haricinde her parti ile ülkemizin ve milletimizin menfaati doğrultusunda koalisyon kurarız, kurmaya da hazırız. Yeterki halkımız bizi daha güçlü bir şekilde meclise göndersin” dedi.