Bu adaylardan biri de her gittiği yerde kendinden söz ettiren ve karizmatik kişiliğiyle öne çıkan Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın.

Son iki gündür akşam saatlerine kadar MHP Belediye Başkan Adayı Murat Aksoy ve teşikalattan arkadaşları ile Vakfıkebir'de çalışmalar yapan Aydın, farklı bir programa katılmak memleketi olan Beşikdüzü'ne döndü. İlçe teşikalatının gün boyu Anbarlı ve Kutluca Mahallesi'nde kapı kapı gezerek duyurduğu akşam toplantısı için Kutluca Kahvesine giden Aydın, Kutluca'da sevgi seliyle karşılaştı. Hemşeriyle tek tek el sıkışıp, fotoğraf çektirdikten sonra toplantıyı başlatan Aydın, eline kağıt kalem alarak hemşerilerinin dertlerini dinledi

NEREYE GİTSEK BÜYÜKŞEHİR SIKINTISI

Basına açıklamalarda bulunan vekil adayı: "Sıkıntılar her yerde aynı. Nereye gitsek büyükşehir ile alakalı yaşanan sıkıntıları duyuyoruz. Sorunlar öyle büyümüş ki, iktidarın bu sesi duymuyor olmasına artık anlam veremiyoruz. Hayvancılığın bitmesi, tarımın durma noktasına gelmesi ve bu durumdan doğan geçim sıkıntısı had safhada. Bizim bu saatten sonra önceliğimiz, hizmet almakta sıkıntı yaşayan kırsal kesimi büyükşehir belasından kurtarmak için girişimlerde bulunmak olacaktır. Geliri her gün düşen halk, büyükşehir olmanın maddi ağırlığını kaldırmakta güçlük çekiliyor. Tabi bu kadar olumsuzluğun bir faturası da olacak. Trabzon'a çıkan fatura ise maalesef göç. Bu kadar insanın toprağını terk etmesine sebep olan bu politikalara acilen son vermemiz gerekiyor. Aksi taktirde mahallelerimiz iyice boşalacak ve hayalet kasabalara dönecek. İnsanımızın Trabzon'da bile geçinemezken, gurbette asgari ücretle perişan olmasına artık dur demeliyiz." diyerek açıklamasını sonlandırdı.

MHP'Lİ AYDIN'A SÖZ VERDİLER

Toplantı sonrası Kutluca'dan ayrılmak üzere hemşeriyle vedalaşıp, aracına yönelen Aydın'a mahallenin ileri gelenleri: "Bu seçimde Beşikdüzü'nde bizi hiçbir mahalle geçemeyecek. MHP oy rekorunu Kutluca'da kıracak." diye söz verdi. Hemşerilerinin çoşkusu ve verdikleri söz sonrasında duygulanan Aydın: " Bu gece tekrar emin oldum ki MHP, 7 haziranda sandıkları patlatacak. Allah'ın izniyle bizde hizmette rekor kıracağız. Sizinle gurur duyuyorum, Allah'a emanet olun." diyerek, teşekkürlerini sunup vedalaştı.
Kutluca'nın AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci'nin mahallesi olması sebebiyle verilen rekor sözün anlamı MHP için çok büyük. AK Parti'nin ne yapacağı ise şimdiden merak konusu.
Editör: TE Bilişim