Ordu'nun Ünye ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Samsun'un Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Yamaç, eşi Ayşe yamaç ve oğlu Hakan Yamaç memleketi Trabzon'un Tonya ilçesinde toprağa verildi.

Hüseyin Yamaç, aynı kazada hayatını kaybeden eşi Ayşe Yamaç ile birlikte Bafra Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyan oğulları Hakan Yamaç'ın 2011-2012 yılı eğitim öğretim yılında mezuniyet törenine ellerinde çiçeklerle giderek oğullarının mutluluğunu birlikte paylaşmışlardı.

Trafik kazasında hayatlarını kaybeden Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 10 yıldır şube müdürü olarak görev yapan Hüseyin Yamaç ile Ayşe Yamaç ve oğulları Hakan Yamaç için Trabzon'un Tonya ilçesine bağlı Çayıriçi köyünde tören düzenlendi. Çayıriçi Köyünde düzenlenen cenaze törenine Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, ilçe müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda seveni katıldı. Cenazeler Çayıriçi köyünde ikindi namazına müteakiben Vakfıkebir Müftüsü Ahmet Tokdemir'in kıldırdığı cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedildiler.