AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, beraberindeki Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Vakfıkebir ilçe başkanı Enver İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vakfıkebir İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Mustafa Eyüpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

MUHAMMET BALTA: “16 NİSAN’DAKİ TARİHİ DÖNEMECİN DEĞERİ İLERİDE ANLAŞILACAKTIR”

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 18 maddelik Anayasa değişiklik paketini MHP ile meclise getirdik. Milletin hakemliğine gidilen süreçte MHP Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin atmış olduğu adımlar, almış olduğu inisiyatif çok çok önemlidir.

Sayın Bahçeli tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet ülküsü arkasında milletin milli birlik ve beraberliğinin istiklali ve istikbalinin halkın yanında olduğunu göstererek bir devlet adamlığı duruşu ve milli bir teşkilat bilinci sergilemişlerdir. Bizlere destek veren ve bizleri yalnız bırakmayan başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ve tüm Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  16 Nisan’daki halk oylamasında ‘Evet’ çıkmasıyla birlikte tarihi bir dönemeç yaşanacağını ve bu tarihi adımın ileride ne kadar değerli olduğunun anlaşılacağını ifade eden Balta sözlerini şöyle sürdürdü: “ Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet  sistemi için 16 Nisanda referanduma gideceğiz, burada AK Partinin ve Milliyetçi Hareket Partisinin uzlaşma temelinde üretmiş olduğu yeni anayasa önerisi var. Bunu milletin hakemliğine getiren AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisidir. Mesele parti meselesi değil. Mesele vatan, bayraktır. Geleceğimizdir. 17 Nisan sabahında siyasi ve ekonomik istikrarını yakalamış, güçlü Türkiye, Büyük Türkiye, güçlü bir yürütmeye sahip olan bir Türkiye'ye, uyanacağımıza inanıyoruz.”

MUSTAFA EYÜPOĞLU: “MİLLETİMİZ İÇİN ATILAN HİÇBİR ADIMDAN GERİ DURMAYIZ”

Ziyaretten dolayı teşekkür eden MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Eyüpoğlu’da "Genel başkanımızın dediği gibi vatan söz konusu olduğunda önce vatan sonra milletimiz daha sonra partimizin menfaatleri gelir. Bu söz genel başkanımızın sözüdür bizler de öyle yaptık.  MHP milli meseleler söz konusu olduğunda devleti, milleti önceleyen tutumunu hep ortaya koymuştur. Yine bu tutumu ortaya koyarak evet demiştir.MHP teşkilatları olarak hareketimizin Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin kararı doğrultusunda milletimiz için atılan hiçbir adımdan geri durmayız. Ülkemiz için millettimiz için evet diyoruz" diye konuştu.