Trabzon’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütürken Ocak ayında görevden alınan Cemalettin Yazıcı, açtığı davayı kazandı. Görevinden alınması sonrasında mahkemeye başvuran Yazıcı, aradan geçen 4 aylık süreçte, yeniden eski görevine döndü.

Yazıcı’nın, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, görevinden alınması sonrasında her hangi bir isim Trabzon’a atanmamış ve kurum vekaletle yönetiliyordu.

Yazıcı’nın, görevden alınması ile ilgili her hangi bir açıklama yapılmamış, sadece bir spor tesisi yapımıyla ilgili iddialar ortaya atılmıştı.

Cemalettin Yazıcı kimdir? 

Cemalettin YAZICI 1961 yılında Trabzon'da doğdu. İlköğretim ve ortaöğretimini Trabzon'da tamamlayan Cemalettin YAZICI, yükseköğretimini de Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesinde tamamladı.1987-2003 yılları arasında çeşitli okullarda öğretmenlik, 2004-2007 yılları arasında Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü, 2009-2011 yılları arasında Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak görev yapmıştır. 2011 Ekim ayı itibari ile de Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürütmektedir.  10 yıl çeşitli kulüplerde sporculuk yapan Cemalettin YAZICI, 9 yıl çeşitli kulüplerde futbol antrenörlüğü yapmıştır. 2005 yılından itibaren Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi olarak görev yapmaktadır. İlgi alanlarında kitap okumak, spor yapmak, tenis oynamak, yüzmek, seyahat etmek ve müzik enstrümanları çalmak olan YAZICI, evli ve üç çocuk babası.