Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak elenmesine kızan ve tepkisini 2 bin liralık  LCD televizyonunu denize atarak gösteren Güngör Üçüncü'ye mesai arkadaşları tarafından televizyon hediye edildi.

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor’a 1-0 mağlup olarak elenmesine kızan bir taraftar, tepkisini LCD televizyonunu denize atarak gösterdi. Çılgın bir taraftar Trabzonspor’un kupada Akhisar Belediyespor’a elenmesinin ardından tepki olsun diye sahilde LCD televizyonunu yanındaki 2 gençle birlikte denize atarken, bu anı sosyal medyada paylaştı. Şahıs, görüntülerde, "2 bin liralık televizyonumu Trabzonspor yüzünden kırdım, denize atıyorum. Bu da Trabzonspor’a, bir gün öncesine tepki olsun" ifadelerini kullandı.

Akçaabat’ta özel bir firmada çalışan 43 yaşındaki Güngör Üçüncü olay sonrası televizyonsuz kalırken, arkadaşları ise ona bir LCD televizyon hediye etti. Hediye anını soysal medyada paylaşan arkadaşaları “Televizyonunu kıran çılgın taraftarımıza çalışma arkadaşları olarak televizyon hediye ediyoruz. Gönül rahatlığıyla kırabilir denize atabilir” şeklinde yazdılar. 

Editör: TE Bilişim