Başkan Sarıalioğlu'ndan Of Halkına Davet

Of Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutluyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu yıl 9-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin ‘Gelin Birlik Olalım’ teması doğrultusunda hazırlandığını söyledi. Başkan Sarıalioğlu bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası temasına değinerek, kutlamaların bu sene ‘Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım’ temasıyla kutlandığını belirtti.

KUTLU DOĞUM PİLAVI İKRAMI

Kutlu Doğum Haftası, şehir merkezinde 15 Nisan Cuma günü Atatürk Bulvarında kutlanacak. Saat 14.00’da başlayacak Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında mehteran takımı gösteri yapacak. Katılımcılara Kutlu Doğum Pilavı ile çeşitli ikramlarda bulunulacak.

BAŞKAN SARIALİOĞLU’NDAN DAVET

Bu yılki etkinliklerin konusunun ‘İnsanlığı Yüceltmek İçin Gelin Birlik Olalım’ olduğunu söyleyen Sarıalioğlu, “Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerinin yıldönümü olan yeni bir Kutlu Doğum Haftası'na girmiş bulunuyoruz. Bu hafta içerisinde, Peygamberimizi anmak ve onun mesajlarını anlamak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Diyanet İşleri Başkanlığımız, bu sene yüce dinimizin tevhid inancı ve vahdet anlayışına dikkat çekmek ve bu konuda bir bilinç oluşturmak amacıyla Kutlu Doğum Haftası’nda 'Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet' temasını gündeme taşımıştır. Bu doğrultuda yapacağımız etkinliklere tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.