OF’TA MUHTARLAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Başbakanlık Resmi Gazetesi mükerrer sayfasında yayınlanarak, ülke genelinde yürürlüğe girerek, Türkiye’de ilk kez uygulamaya konulan 19 Ekim Muhtarlar Günü Of’ta törenlerle kutlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törene katılan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, daha sonra Of Sahil Oğuzhan Restoran'da Muhtarlar ile sabah kahvaltısında bir araya gelerek, sıkıntılarını, isteklerini dinleyerek, çözümleri hakkında istişare de bulundu.

Kahvaltısı sonrası mahallelerdeki ihtiyaçlar noktasında Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Garnizon Komutanı Onur Yakan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla değerlendirme toplantısı düzelendi.

Toplantıda konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu “İlçemizi mahalle muhtarlarının hepsi bu kutsal ve ulvi görevlerini yaparlarken hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor ve hepsi mahallelerine hizmet ulaştırmak için çalışıyor didiniyorlar. Belediye ile tam uyumlu bir şekilde görevlerini layığı ile yerine getirmeye uğraşıyorlar. Halk için, halka ve hakka hizmet için seçilmiş olanlara kimsenin laf söz söylemeye hakkı yoktur. Of Belediyesi olarak Muhtarlarımızın her zaman yanında olduk bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile 19 Ekim Muhtarlar gününüzü tebrik ediyor çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum” dedi.