Trabzon’un Ortahisar İlçesi Akyazı Mevkiinde akşam saatlerinde denize atlayan 40 yaşındaki öğretmen Ayhan Özdemir kayboldu. Edinilen bilgiye göre; Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesinde Coğrafya öğretmeni olan Özdemir, Arkadaşları ile birlikte kayık ile birlikte denize açıldı.  Bir süre denizde arkadaşları ile birlikte gezen Özdemir, kıyıya 60 Metre kala kayıktan atlayarak yüzemeye başladı.

BİR ANDA KAYBOLDU

Saat 18:30 sularında denize giren Ayhan öğretmenin bir anda denizde kayboldu. Kendisiyle birlikte kayıkta bulunan diğer arkadaşları durumu Sahil Güvenlik Komutanlığına bildirdi. Bölgeye gelen Trabzon Sahil Güvenlik yetkilileri Özdemir’i aramak için çalışma başlattı. Saat 22:30’a kadara arama yapan dalgıçlar Özdemir’e ulaşamadı.

ÖĞRETMENİMİZİ BULUN

Özdemir’in yakını Mustafa Aksu, Haber61’e açıklamada bulundu. Aksu, “ Ayhan benim bacanağım olur. Arkadaşları ile birlikte kayık ile açıldı ve sonra kıyıya yüzmek istedi ama bir daha kendisinden haber alamadık. Dün akşamdan beri kendisinden bir haber bekliyoruz. Dalgıçlar burada arama yaptı bıraktı. Gerekirse Özel bir ekip gelsin Öğretmenimizi bulsunlar.”dedi.

Haber : Şükrü Üçüncü