Trabzon'un Beşirli Mahallesi'nde önceki akşam elleri ve ayaklarını bağladıktan sonra işkence edilerek öldürülmüş olarak bulunan 28 yaşındaki Fatih Gedikli cinayetinin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı.

İşkence sonucunda dişleri ve çenesinin kırıldığı, göz üzerinde ve kafasında kesikler olduğu, boğazında ip ve vücudunda darp izleri bulunduğu öğrenilen Fatih Gedikli'nin saatlerce işkence gördüğü raporda yer aldı.

ERCİŞ'TE DAVASI VARMIŞ

5 GRAM uyuşturucu yüzünden 4 yıl 2 ay hapse mahkum olan Fatih Gedikli'nin Erciş'te de bir davasının olduğu öğrenildi. Cinayetin ardından failleri bulmak için soruşturma başlatan polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinden dükkana iki kişinin girdiğini tespit etti. Dedektifler, öldürülen Fatih Gedikli’nin Erciş'te görülmekte olan davayla ilgili olarak infaz edilmiş olduğu şüphesi üzerine çalışma başlattığı öğrenildi.

İNŞAAT MALASIYLA DÖVDÜLER

Sandalyeye bağlandıktan sonra kafa kısmına demir çubuk ve inşaatta sıva için kullanılan mala ile vurulduğu tespit edilen Fatih Gedikli’nin ön otopsi raporuna göre beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi. Cinayet masası dedektiflerinin özellikle vahşet dolu cinayeti aydınlatmak için uyuşturucu davasından yola çıkarak, olayı çözmeye çalıştığı öğrenildi.  Dedektiflerin iki kişinin kimliklerini tespit etmeye yakın olduğu öğrenildi.

İŞKENCE EDEREK ÖLDÜRMÜŞLER

Beşirli Mahallesi'nde önceki akşam saatlerinde yeni açılmak üzere olan bir fast food dükkanı içerisinde bulunan erkek ceset herkesi şok etti. Elleri ve ayakları bağlı olarak bulunan Fatih Gedikli'nin yüzünde ve vücudunda kırıklar, darp izleri ve boğazında ip izleri bulunduğu ortaya çıktı. Çevresinde ‘Kurt Fatih' lakabıyla tanınan bir çocuk babası Fatih Gedikli'ye yeni açmak üzere olduğu dükkanın işkence edildikten sonra öldürüldüğü ortaya çıktı.

BUZDOLABININ ARKASINDA BULUNDU

Çenesi ve dişleri kırıldığı belirlenen genç adamın, yüzünde ve kafasında darbe sonucu kesikler olduğu ortaya çıktı. İşkence edilip öldürüldükten sonra iş yerindeki buzdolabının arkasına bırakılan cesedi ise dükkanı gelen boyacının bulduğu ortaya çıktı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri cinayetle ilgili bir ipucu ararken, cinayet masası dedektifleri katil veya katillerin peşine düştü.

POLİS ÜÇ KİŞİNİN İZİNİ SÜRÜYOR

Cinayet masası ekipleri çevredeki güvenlik kamera görüntülerinden dükkanı iki kişinin girdiğini tespit etti. 5 gram uyuşturucu yüzünden 4 yıl 2 ay hapse mahkum olan Fatih Gedikli'nin Erciş'te de bir davasının olduğu öğrenildi. Dedektifler, özellikle Fatih Gedikli'nin Van'ın Erciş İlçesi'nde görülmekte olan bir davayla ilgili olarak infaz edilmiş olduğu şüphesi üzerine çalışma başlattığı öğrenildi.

KATİLLLERE YAKLAŞTILAR

Sandalyeye bağlandıktan sonra kafa kısmına demir çubuk ve inşaatta sıva için kullanılan mala ile vurulduğu tespit edilen Fatih Gedikli’nin ön otopsi raporuna göre beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi. Cinayet masası dedektiflerinin özellikle vahşeti dolu cinayeti aydınlatmak için uyuşturucu davasından yola çıkarak, olayı çözmeye çalıştığı öğrenildi.  Dedektiflerin iki kişinin kimliklerini tespit etmeye yakın olduğu öğrenildi.


Kaynak: Günebakış / Enis Yıldırım