Toplantıya Fen İşleri'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal Çoban, CHP Meclis Grup Başkanvekili Turgay Şahin, MHP Meclis Grup Başkanvekili Davut Çakıroğlu, Fen İşleri Müdürü Muhammet Közen ile çalışanlar katıldı. 2016 yatırım programı hakkında yetkili personelle istişarelerde bulunan Başkan Genç, programda yer alan her faaliyetin belirlenen tarihlerde tamamlanmasının bu yılki hedeflerin gerçekleştirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

CHP ve MHP grup başkanvekillerinin öneri ve isteklerini de dinleyen Başkan Genç, 2016 yılında uygulanacak program hakkında grup başkanvekillerini bilgilendirdi. CHP ve MHP grup başkanvekilleri, Genç'in kendilerini davet ederek görüş alışverişinde bulunmasının belediyenin hizmetlerini daha sağlıklı ve verimli bir şekilde yürütmesi açısından önem taşıdığını belirterek Başkan Genç'e teşekkür ettiler.

Fen İşleri Müdürlüğü'nün yatırım ve proje bakımından belediyenin omurgası olduğunu dile getiren Başkan Genç, vatandaşların her türlü sorununun çözülmesi noktasında müdürlerin ve birim personellerinin büyük bir hassasiyet göstermesi gerektiğini belirtti. Başkan Genç, “Vatandaşlar, bizi bu görevlere sorunlarının çözülmesi için getirdi. Vatandaşların şikayetlerini bizzat gidip yerinde görün, durum tespiti yapın ve sorunları çözüme kavuşturun. Bu nedenle her konuda halkımıza güler yüz göstererek istek ve sıkıntılarını çözmek için tüm gücümüzle gayret gösterelim ki vatandaşlarımız hizmetlerimizden memnun kalsın. Bunun için de halkımızın ileteceği sorunları takip ederek, bunları çözüme kavuşturalım. Vatandaşlarımızın her türlü sorununu çözme konusunda onları ikna ederek gönderin. Muhtarlardan ve vatandaşlarımızdan bize iletilen asfaltlama, betonlama ve temizlik konularını şimdiye kadar öncelikli olarak yerine getirdik. Bundan sonra da ivedilikle yerine getireceğiz” dedi.

Hedeflerinin görev süresi boyunca yol sorunlarını tamamen ortadan kaldırıp yolları standartlara uygun hale getirmek olduğunu kaydeden Başkan Genç, “Daha yaşanabilir bir Ortahisar için belediyemizin bütün birim ve müdürlükleri seferber olmalı. Hedefimiz yol sorunlarını tamamen ortadan kaldırarak, yollarımızı görev süremiz içinde standartlara uygun hale getirmektir. Bunu en iyi şekilde yapılması için elinizden gelen gayreti göstereceğinizden en ufak bir kuşkum bile yok. Sizlere bu noktada büyük bir güven duyuyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim