Trabzon’un Sürmene ilçesinde Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezindeki öğrenciler, kendileri için düzenlenen mangal partisinde keyifli ve mutlu bir gün geçirdi. Sürmene, Araklı, Of, Köprübaşı Arsin ve Çaykara ilçelerinden gelerek Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören 117 öğrenciye özel, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle Amerika’dan Trabzon’a gelen Sürmeneli İşadamı Ali Kol’un desteğiyle düzenlenen etkinlikte öğrenciler, hem yemek yedi hem de doyasıya eğlendi.

Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Yahya Sekban, "Duyarlı insanların bu çok özel hizmet veren okullarımıza destek olması, öğrencilerimizi sevindirmesi büyük bir mutluluk"dedi

Amerika’da yaşayan Ali Kol ise "Doğup büyüdüğüm ilçede özel öğrenciler için böyle bir tesisin yapılması beni çok etkiledi. Bu çocukları için zamanını ayıran, onları hayata hazırlayan insanlara bizim ödeyeceğimiz o kadar çok borcumuz var ki rakamlarla ifade etmek mümkün değil. Asıl ben bu hocalarıma teşekkür ediyorum ki bu kardeşlerimizi hayattan koparmadan küstürmeden sabırla uğraş veriyorlar" dedi.

Editör: TE Bilişim