Trabzon’da iftar sonrası düzenlenen futbol, tenis ve voleybol turnuvalarında zirvenin sahipleri belli oldu. Trabzon Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile birlikte Ortahisar Kaymakamlığı, Belediyesi ve Ortahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri’ne katılım büyük oldu. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonunda finale yükselen takımlar, çok sayıda izleyicinin de hazır bulunduğu maçların ardından kupaya uzandı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yavuz Selim Stadı'nda düzenlenen ödül törenine Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Akparti Ortahisar İlçe başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Sürmene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kağan Seymen, Vakfıkebir İlçe Müdürü Yunus Ali Civil, Spor Şube Müdür Vekili  Yusuf Çebi ve Tenis İl Temsilcisi  Serpil Sungur’un yanı sıra çok sayıda sporsever katıldı. İl Müdürü Öztürk, Ramazan’da iftar sonrası bilinçli bir şekilde spor yapmanın faydalarını göstermek amacıyla gerçekleştirdikleri turnuvanın amacına ulaştığını ve katılımın her geçen yıl artmasının sevindirici olduğunu söyledi.

FUTBOLDA ŞAMPİYON: MİLLİ EĞİTİM

 Kurum ve kuruluşlar arasında, veteran grubundan oluşan 17 takımın katıldığı futbol turnuvasında üçüncülüğü, KTÜ Sağlık’ı 6-2 yenen Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ekibi aldı. Toplam 480 sporcunun katıldığı turnuvanın final maçı nefes kasti. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Araklı Yılmaz Çebi Ortaokulu’nu 2-0 yenen İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

TENİSTE REKABET RÜZGARI

Son yıllarda ilginin giderek arttığı teniste de heyecan büyüktü. 52 sporcunun katıldığı ve karışık çiftler halinde mücadele ettiği turnuva, Beşirli Spor Kompleksinde yapıldı. Üst Grup’ta zirvenin sahibi Naz Özen-Halit Şer çifti olurken, ikinciliği Serçin Dilek-Ahmet Şen çifti elde etti. Alt Grupta ise Yasemin Uzun-Dinçer Aydın çifti birinci olurken, Fatma Eren – Mahmut Hasançebi çifti de ikinciliği elde etti.

VOLEYBOLUN SULTAN VE EFELERİ

Ramazan Ayı Spor Etkinliklerinin en zevkli maçlar ı voleybol turnuvasında yaşandı. Bayanlar kategorisinde final maçında Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesini yenen İl Hakem Kurulu ekibi adını zirveye yazdırdı. Erkeklerde ise büyük rekabet yaşandı. KTÜ ekibinin üçüncü olduğu voleybol branşında ikinciliği Akçaabat ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü takımı elde etti. Voleybolda şampiyon ise Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin oluşturduğu takım oldu.