Rektör Baykal ilk olarak beraberinde rektör yardımcıları Prof. Dr. Necati Tüysüz, Prof. Dr. Hikmet Öksüz ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Halil İbrahim Okumuş ile birlikte bu yılın Şubat ayında yapılan genel kurul toplantısıyla Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şubesi Başkanlığı'na seçilen Mahmut Muhammet Bayramoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Rektör Baykal, göreve seçilen Bayramoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine "Hayırlı olsun" ziyaretinde bulunduklarını belirterek üniversite olarak odalarla hep iç içe olduklarını söyledi. Başkan Bayramoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Baykal ve beraberindekilere teşekkür etti.

Rektör Baykal ve beraberindekiler daha sonra Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Semi Hamzaçebi ve Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Bu yıl yapılan genel kurulla ikinci kez sonra Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanlığı'na seçilen Semi Hamzaçebi ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eden Rektör Baykal, üniversite olarak her zaman mühendislik odaları ile iyi ilişkiler içinde olduklarını söyledi.

Başkan Hamzaçebi de Rektör Baykal'a 2017 yılı Eylül ayında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde uluslararası bir sempozyum düzenlemeyi planladıklarını ifade ederek bu konuda kendilerinden destek istedi.

Editör: TE Bilişim