Kaya ve Revi’ye, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve teşkilat mensupları eşlik etti. Başkan Kaya Trabzon’da ilk olarak AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ederken ardından eski yeni Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya geldi.

GÜÇ MİLLETTE DENETİM MECLİSTE

Kaya’nın İl Başkanlığını ziyaretinde konuşan Başkan Revi, AK Parti Trabzon olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Kadın-Gençlik Kolları olarak sahada aktif bir şekilde referandum çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Revi, “Çalışmalarımızda 16 Nisan’da oylanacak olan anayasa değişikliğiyle beraber gücün millette denetimin mecliste olacağını ifade ediyoruz. Hızlı icraatlar ve etkili bir hükümet için evet denmesi gerektiğini vatandaşlarımıza belirtirken istikrarın da devam edeceğini özellikle vurguluyoruz. Vatandaşlarımızın kafasındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak adına tek tek soru cevap halinde görüşmelerimiz de oluyor. Trabzon, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’mize desteğini arttırarak vermeye devam edecektir” dedi.

BİZ BUNU SAHADA GÖRÜYORUZ

Kaya ve beraberindekiler, İl Başkanlığını ziyaretin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaretiyle referandum çalışmalarına devam etti. Fatih Mahallesinde esnaf ziyaretinin yanı sıra vatandaşlarla çay ocaklarında bir araya gelinerek anayasa değişikliğine dair sorular da cevaplandırıldı. MÜSİAD ve TÜMSİAD Trabzon Şubelerinin de ziyaret edilerek iş adamlarıyla bir araya gelinerek sonlandırılan programa dair konuşan Başkan Revi, “Genel Başkan Yardımcımızla verimli ve güzel bir program geçirdik. Hem teşkilatımız hem vatandaşımız hem esnafımız hem de iş adamlarımızla bir araya geldiğimiz kaliteli bir referandum çalışması oldu. Biz burada bu programı yaparken vekillerimizin de ilçe programları aynı şekilde yapıldı. Dört değil beş altı koldan sahadayız ve vatandaşımızın bizlere teveccühü enerjimize enerji katmaktadır. Allah’ın izniyle Trabzon’da 16 Nisan’da yüzde 80 evet oyu çıkacaktır, biz bunu sahada görüyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim